Новият албум на Sean Paul излиза на 10 февруари


Новият албум на Sean Paul излиза на 10 февруари

4252

Суперзвездата Шон Пол (Sean Paul) обяви заглавието на следващия си албум - "Tomahawk Technique".

Премиерата на диска ще се състои на 10 февруари.

Записът ще включва хит сингъла "Got 2 Luv U" ft. Alexis Jordan, който влезе в Топ 10 на 8 държави, достигайки #1 във Франция и получавайки златен сертификат в 5 страни, както и новия сингъл - "She Doesn’t Mind", който се изкачва в европейските класации. Продуцентите на проекта са от тежката артилерия в индустрията - Benny Blanco (Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), Rico Love (Natasha Bedingfield, Nelly, Diddy, Usher) и Stargate (Rihanna, Ne-Yo, Крис Браун (Chris Brown).

"Реших да озаглавя албума "Tomahawk Technique", защото отразява начина, по който атакувам една песен", казва Шон. "Когато отида в студиото или съм на сцената, имам чувството, че текстовете ми удрят като брадва, че съм летящо музикално оръжие!", пояснява той.

Изпълнителят е продал над 10 млн. албума в цял свят от момента, в който избухна на музикалната сцена със "Stage One". Той изкара 2011 в работа по дългоочаквания последовател на диска "Imperial Blaze" (2009), включващ хит сингъла "So Fine". "Tomahawk Technique" е ново измерение за именития артист, в което той е поставил предизвикателството пред новите си продуценти да предадат своите интерпретации на денсхола, запазвайки глобалното поп звучене, какъвто е и знаковият за звездата саунд.   

"С "Тomahawk Technique" исках да покажа колко далеч може да стигне денсхола, пускайки някои страхотни нови парчета за феновете си", споделя Шон. "Този албум представлява естествено развитие за мен и имах възможността страшно много да се забавлявам, докато го правех. Мисля, че всеки човек, с когото работих по записа, допринесе с най-доброто. Вълнувам се много да видя как феновете ще реагират на музиката", не крие музикантът.

Напоследък той е с нов имидж и демонстрира енергична страст към музиката, поставяйки началото на работата си като продуцент с парчето "Roll Wid Di Don" от "Tomahawk Technique", както и работейки с артисти като Cecile, Tami Chynn, Mr. Vegas, Wayne Marshall. Всичко това е допълнено и от редица творчески сътрудничества с различни изпълнители, включително с Pitbull, T-Pain, Ludacris, Bob Sinclar, CongoRock, Mya и Kели Роулънд (Kelly Rowland).

След кратка пауза в участията си на живо, Шон Пол се завърна на сцената с международно лятно турне, което мина през Португалия, Рим, Неапол, Кабо Верде, Ибиса, Германия, Лондон (на фестивала One Love Peace), Бристъл, Южен Кипър и Канада. Тъй като е изпълнител, който не спира да бъде активен, той предприе обиколка в подкрепа на новия проект в САЩ и Европа още през декември.

"Tomahawk Technique" е следващата крачка от утвърдената доминация на артиста в поп музиката и следва стъпките на класическите му албуми, които включват мултиплатинения и награден с "Грами" (Grammy) "Dutty Rock" и платинения "The Trinity". Изпълнителят ясно показва, че е един от най-активните поп гласове на своето поколение с неоспорим усет за хит. Доказателство за което са синглите "Deport Them", "Like Glue", "We Be Burnin’" и "Temperature".

Наред с това Шон участва звездно в чужди песни като "Baby Boy" на Бионсе (Beyonce), "Do You Remember" на Jay Sean и "Give It Up To You" на Eve.

"Tomahawk Technique" ще бъде на музикалния пазар у нас от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още - на:

www.allseanpaul.com

www.atlanticrecords.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички