Влюбени в музиката с Рут Колева на Soul Valentine’s Day


Влюбени в музиката с Рут Колева на Soul Valentine’s Day

1515

14 февруари: Трифон Зарезан/Свети Валентин.

Ден на лозарите, градинарите, кръчмарите (а то сякаш всеки малко от малко е някак "кръчмар") и Ден на влюбените, или пък приятно загубените (със сигурност сте едно от двете, ако не и в комплект). Но това тук не е форум за диспути и дискусии, затова няма да ви съдим кое сте избрали – важното е да ви е добре. А дори и решението ви е да е било "Аз празнувам вторник", то и това има къде да се случи.

Тематично може да откриете отговора в една проста игра на думи – St. Ballantine’s. Вече се изморих дори да повтарям следното изречение, но пък явно наистина е така – Sofia Live Club отново ни предостави вълшебна атмосфера и приятна вечер.

С последните часове на празника, всеки дръзнал имаше възможността да се влюби. В музиката, в светлините, в подрънкващите бучки лед. В началото можете да дадете време на емоциите си със сета на DJ Marten, като междувременно екипът на Manicure Impress ви подарява маникюр за "НЕЯ и НЕГО", за да изпратите деня с усмивка.

Както се казва – то не пита. Минава едно, започва друго. И ето: сцената се запълва с музиканти и всички очи и чаши са насочени в тази посока. Филип Александров (клавишни), Волен Милчев и Ралица Николова (беквокали), Елена Ангелова (перкусии), Теодор Иванов (барабани), Симеон Петрунов (бас), или иначе казано музикантите, с които Рут Колева се изявява на живо. За да бъде завършена и успешна рецептата за музикално-любовния еликсир, с лека фънк нотка, ще добавим и Божидар "TromBobby" Василев (тромбон) oт SouthWick. Разбира се, гласът зад микрофона е на Рут Колева. Нека се лее соул!

Типично за нейния приятно отнасящ стил бе и изпълнената за първи път на живо песен "Stop Wasting Time" от предстоящия албум. Пораздвижихме се с изпълващата пространството "Heaven", където вероятно има много от така мечтаното вече "Sunshine".

Заинтригуваха ни със споменаването на предстоящата изложба Black & White & Jazz, която ще представи черно-бели фотографии на някои от най-големите американски джаз величия. В този ред на мисли, Рут изпя две вечни песни на едни от най-емблематичните певици – "I Put А Spell Оn You" на Screamin' Jay Hawkins, но във вариант на Нина Симон - в нейна чест, и "(You Make Me Feel Like A) Natural Woman" от репертоара на гениалната Арета Франклин (Aretha Franklin).

И нека любовта към музиката няма финален акорд. Нито в делник, нито в празник!Снимки на Мартин Цанков - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички