Любо Дилов стана диджей, заложи на Tom Waits


Любо Дилов стана диджей, заложи на Tom Waits

4696

Любо Дилов, който отнаво ще журира в предаването "България търси талант", се изяви като диджей в Sofia Live Club снощи.

Дилов заложи в сета си на авангарден блус и сочения за ретрограден рок-ен-рол, застъпвайки зад пулта след Алекс Раева, но размърда присъстващите не без помощта на чувството си за хумор.

Вторият сезон на "България търси талант" стартира по bTV от 21.00 часа на 5 март, понеделник.

Изненади, усмивки, сълзи от радост и мъка и много оригинални номера във втория сезон на позитивното шоу обещават продуцентите.

Първоначалните кастинги бяха проведени в края на миналата година в Плевен, Варна, Бургас и Пловдив, където се явиха три пъти повече кандидати, в сравнение с кастингите за първия сезон на шоуто. От тях близо 400 души се явиха на същинските кастинги, които се състояха в София през януари. Кандидатите за слава и наградата от 60 000 лв. показаха своите способности пред журито в състав: Хилда Казасян, Любен Дилов–син и Магърдич Халваджиян. Към журито, в три от снимачните дни, по време на същинските кастинги, се присъединиха Енчо Керязов, Калин Сърменов и Ваня Цветкова.

От кастингите стана ясно, че мъжете са повече от жените и то почти двойно.Най-младият участник е на 3 години, а най-възрастният - на 86. Най-младата състезателна двойка е съставена от участници на възраст 6 и 7 години, а най-голямата група e от 35 души. Най-много мераклии са явиха от района на София и София окръг.

"България си изпя гласовете по другите риалитита, но на нея със ситурност й се танцува, доказателство за което е и "България търси талант", не скри в приветствените си думи Мага. "Фантазията на жените е много по-развита. И смятам, че, ако има еднакво талантливи мъж и жена, жената ще намери повече начини да изяви таланта си", казва Хилда Казасян.

"Морското" дерби между Варна и Бургас бе спечелено от северния град и то с двойна преднина. Като цяло кандидатите от южна и югоизточна България са три пъти повече от предния сезон. Северна и северозападна България и сега бяха най-активни.

Сред представените номера изпъкват тези с използването на части от тялото по нестандартен начин, силовите изпълнения и представянето на лингвистичните способности и талант на участниците. За разлика от първия сезон във второто издание се престрашават да вземат участие и хора, които дресират животни, таланти в жанра стенд-ъп комеди, участници с много развити математически способности и други.

Разбира се, не липсват и куриози като "чистене от радиация", изготвяне на здравна карта на правителството, изпълняване на песни с неприлично съдържание и други. По повод дресурата и влизането на животни в студиото, екипът на предаването не спира да се шегува с Хилда, която не понася влечуги.  По време на номера с питоните тя излязла от залата и се наложило на Маги, Любо и компания да търсят певицата в продължение на 30 минути.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички