Dubfire и Richie Hawtin с общ сет на Spirit Of Burgas 2012


Dubfire и Richie Hawtin с общ сет на Spirit Of Burgas 2012

5668

Дъбфайър (Dubfire) и Richie Hawtin ще направят съвместен сет на Spirit Of Burgas 2012, информираха организаторите.

Както MySound.bg огласи своевременно, петото - юбилейно издание на събитието, ще се проведе между 3 и 5 август.

Изявата е част от партньорството на фестивала със Solar. Съвместният им афиш тази година гарантира стилово богата музикална програма с най-популярните звезди от света на електронната музика. В първия ден на фестивала, 3 август, зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Армин ван Бюрен (Armin van Buuren), на следващия ден - Марк Найт (Mark Knight). Финалът на 5-и август е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Дъфбайър.

Ali Shirazinia, познат повече като Dubfire (на снимката), или като едната половинка на култовия екс-тандем Дийп Диш (Deep Dish), е роден в Иран, но е израснал в САЩ. Той е един от най-титулуваните имена на електронната музикална сцена. Само няколко години след като напусна Deep Dish, с което спечели "Грами" (Grammy), самостоятелната му кариера вече е белязана неколкократно с титлите за най-добър минимъл и най-добър техно артист от Beatport. Дъбфайър гостува у нас през декември в клуб "Ялта", а миналото лято направи едно от най-добрите партита на Solar в общ 6-часов сет с друга световна техно звезда – Локо Дайс.

Richie Hawtin, известен и като Plastikman, е прочут не само с музиката, но и на със специфичните си имидж, визия и мултимедийна част, дело на нарочен екип. Пионерът на цялата електронна музика и създател на лейбъла Minus, узакони минимъл звученето още през 1990.

Достъпът до Solar Dance Arena ще е възможен откъм останалите сцени на Spirit Of Burgas, но ще има и отделен вход (от улица "6 септември").

Билети от 1 април до 1 май 2012
:

SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass - 200 BGN (SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena)
SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 130 BGN
Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass - 90 BGN

SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 90 BGN
(SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena)
SPIRIT of Burgas 1-day Pass - 60 BGN
Solar Dance Arena @ Spirit Of Burgas 1-day Pass - 35 BGN

Билетите са в продажба в мрежата на www.Eventim.bg

Spirut Of Burgas 2012 се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar.

Те са в основата на повечето промени в тазгодишния фестивал, както и на концептуалното му развитие в една по-модерна и атрактивна посока.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички