Билетите за Solar Summer Festival 2012 в продажба от днес


Билетите за Solar Summer Festival 2012 в продажба от днес

27801

Билетите за Solar Summer Festival 2012 са в продажба от днес.

Както MySound.bg извести, хедлайнъри на най-големия фестивал за електронна музика у нас са Давид Гета (David Guetta) и Тиесто (Tiesto). Събитието ще се състои на градския стадион в Несебър на 27 и 28 юли.

Билети могат да бъдат закупени от мрежите на eventim.bg и магазинната мрежа на GLOBUL. Промоционалните двойни пропуски са на цена от 55 лв., а единичните -  по 35 лв. След изчерпването им цената ще бъде 70 лв. за двойния и 45 лв. за едната вечер.

Гостуването на двете световни звезди в един и същи уикенд в разгара на лятото трудно може да бъде видяно и на най-големите фестивали в света. Това нарежда Solar Summer Festival сред най-атрактивните събития на сезона не само в България, а и в Европа. Предвижданията са тазгодишното му издание да привлече над 20 000 фенове от България и съседните ни държави. Туристически агенции от Русия, Румъния, Сърбия, Македония и Гърция вече правят своите заявки за билети. Така Несебър се превръща в най-горещата туристическа и парти точка на Балканите. Очаква се само за един уикенд приходите за общината от туристи, които специално ще дойдат за фестивала, да надхвърлят 4 млн. лева.  

Сцената, на която ще се изявят Гета (27 юли) и Тиесто (28 юли) и звукът ще бъдат насочени към индустриалната зона на града, за да не пречат на почиващите в курорта. На живеещите в близост до стадиона, както и на хотелите около него, ще бъдат предоставени покани за фестивала. Стадионът ще бъде покрит със специална настилка от Белгия, която ще запази тревното покритие на спортното съоръжение. Организацията на Solar Summer Festival ще е в партньорство с най-голямата спортна зала у нас "Арена Армеец", в която се проведоха суперуспешните тематични издания на фестивала за Коледа и Великден.   

Седмица след концертите в Несебър, Solar ще има своя отделна сцена Solar Dance Arena в рамките на Spirit Оf Burgas. За там са поканени други звезди от света на електронната музика, които стилово ще обогатят музикалната програма на феста. На 3 август зад пулта в рамките на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден - най-обичаният у нас хаус диджей – Mark Knight, а финалът е запазен за техно магнатите Richie Hawtin и Дъбфайър (Dubfire).

Летните събития с от марката Solar ще приключат на тазгодишното издание на фестивала ParkLive, който ще се състои в София на 6 и 7 септември. Столичният клуб "Ялта" е съорганиазатор на проявата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички