Сцена с височина на 5-етажна сграда за Филип Киркоров у нас


Сцена с височина на 5-етажна сграда за Филип Киркоров у нас

3876

Сцената в зала 1 на НДК ще се трансформира в конструкция на 6 нива с видеоекрани за концерта на Филип Киркоров.

Както MySound.bg вече огласи, руската мегазвезда ще представи новото си шоу "ДруGoy" на турне в София (29 юни), Пловдив (30 юни), Бургас (2 юли) и Варна (5 юли) по покана на DeGris.

По платформата с височината на 5-етажна сграда танцьорите от балета на Киркоров ще се придвижват, пресъздавайки оригинални композиции. С помощта на 3D- анимация и специални ефекти, изпълнителят ще се пренася ту на брега на океан, ту сред осеяно със звезди небе или ще се възнася на пиадестал в центъра на сцената. За изграждането на всеки детайл от шоуто, изобилстващо от специални ефекти и впечатляващи декори, са вложени над 3 милиона евро.  

Със столичната премиера "ДруGoy" Филип Киркоров ще даде старт на своето лятно турне в България. Сред ефектите в тричасовaта програма са огромни видеоекрани, гигантски падащи завеси, 3D-графика, светлинни инсталации и пиротехника, компютърни и анимационни изненади.

Хореографията е поставена в сътрудничество с едни от най-големите европейски специалисти. В центъра на действието, разбира се, ще бъде самият крал на руския поп и неговите хитове. Един от най-ефектните моменти е превъртането на Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, наподобяваща космически тренажор.

Шоуто ще надмине очакванията и на най-взискателната публика, предлагайки "друг" Филип Киркоров, включвайки както нови парчета, така и вече познати хитове, уверяват организаторите. Представлението проумотира новия, едноименен албум, над който певецът работи през последните няколко години.

Билети за спектаклите в София, Пловдив, Варна и Бургас - в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив и летните театри във Варна и Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички