Един момент (комбинирай ме с теб)


Един момент (комбинирай ме с теб)

4434

Група Остава е готова със своята следваща нова песен - "Един момент (комбинирай ме с теб)".

Композицията вече е в ексклузивна ротация по радио Z-Rock, а на живо феновете на групата ще могат да я чуят за първи път на специален концерт в столичния клуб "Строежа" от 22.00 ч. на 17 май.

"Един момент (комбинирай ме с теб)" е с леко ретро звучене, едновременно напомнящо на сладката меланхолия от ранните албуми на групата, но с допълнено ново, позитивно настроение.

"Музикалната идея ми се върти от доста време, дрънкам си този риф още от периода, когато записвахме предишния си албум", разказва китаристът на групата Жоро.

"В един момент Дани ме подсети за него, решихме, че идеята е готина и с групата я доизмислихме. После Свилен [Ноев] реши, че това лятно настроение трябва да бъде пренесено и в текста и че ключовите думи ще са "един момент" и  "комбинирай ме с теб". Почти на самите записи се роди финалната версия”, признават от музикантите.

Записите и смесването на парчето са дело на Десислав Велчев, с когото Остава работят по всичките си албуми, освен "Rock And Roll Song Designers?"

До няколко седмици ще бъде заснет и клипът към "Един момент (комбинирай ме с теб)". Режисьор ще бъде Мартин Илиев. Както MySound.bg писа, неговият творчески натюрел обагри и красивия кинематографичен мини филм към предишния сингъл на Остава – "Лека нощ". Сюжетът се очертава повече от интригуващ и засега единственото, което от екипа издават е, че ще бъде с участието на една очарователна неконвенционална млада дама и… с неочакван край.

Кадри от записите и част от парчето – в тийзъра:

http://www.youtube.com/watch?v=5ybeJS3JPfw

Билети за концерта - на Ticketstream.bg - 7 лв. на предварителна продажба/ 8 лв. в деня на събитието и на място.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички