Zaz се включва в инициативата Share & Inspire


Zaz се включва в инициативата Share & Inspire

3999

Френската изпълнителка Zaz, която България нетърпеливо очаква за концерт в зала 1 на НДК на 30 май, ще се включи в стартиралата преди 2 години инициатива Share & Inspire.

Проектът е единствен по рода си у нас и цели среща и запознаване на децата в неравностойно положение с творчеството както на известни, така и на ъндърграунд артисти от България и света. Бъдещите музикални фенове ще имат възможност да присъстват на част от саундчека на певицата и нейната банда, а и да провокират таланта си на някой от инструментите на сцената.

"Вече две години се опитваме да правим възможни подобни срещи между интересни артисти и деца и младежи, които най-често нямат шанс да се докоснат до подобен тип изкуство. За съжаление не винаги това е възможно поради натоварената програма на гостуващите изпълнители, но за общо щастие Zaz е изпълнител, който с две ръце подкрепя подобни инициативи. Смятаме, че дори за самата нея и момчетата от групата й това ще бъде доста вдъхновяваща среща", споделиха организаторите на концерта и инициатори на проекта - Teren Music.

До момента партньори на Share & Inspire са били сдружение "Приятелско сърце" (ReachOut.BG) и българският клон на фондация "Агапедия".
 
И още една добра новина – поради огромния интерес към концерта и непрекъснатите запитвания от страна на фенове за оставащи билети на по-челни позиции в залата, организаторите пуснаха в продажба изключително лимитирана бройка билети на цена 100 лв., които осигуряват места във ВИП- ложата в залата. Пропуските ще се продават единствено на билетната каса в НДК.

Феновете все още имат много възможност да спечелят покани за концерта, като всички те са обявявани на сайта на Teren Music (www.terenmusic.com), facebook страницата им (facebook.com/terenmusic), както и от партньорите на събитието.

Билети за концерта на цени от 45 и 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg (www.ticketstream.bg) и от Билетен център, НДК.

Още - на:

www.terenmusic.com

https://www.facebook.com/terenmusic 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички