Билети за Филип Киркоров в Пловдив се продават на нов адрес


Билети за Филип Киркоров в Пловдив се продават на нов адрес

4628

Поради ремонтни дейности централната билетна каса пред общината в Пловдив преустановява продажбата на билети за всички музикални и театрални събития в града до края на май.

Зрителите, които очакват с нетърпение шоуто на руската мегазвезда Филип Киркоров "ДруGoy" на 30 юни в Летен театър - Пловдив, могат да закупят  билети на нов адрес, съобщават организаторите от продуцентска компания DеGris.

Продажбите са пренасочени към музикалния магазин на улица "Паисий Хилендарски" N3. Очаква се централната билетна каса в Пловдив отново да отвори врати в началото на юни. Пропуски за четирите зрелищни концерти от лятното турне на Филип Киркоров в България могат да бъдат закупени и онлайн на сайта на www.eventim.bg, както и в мрежата на Eventim - вериги магазини Germanos, Office 1 Superstore, супермаркети "Пикадили", "Технополис", "Техномаркет", "Мултирама" и бензиностанции OMV в цялата страна. Цени на билетите - от 30 до 100 лв.

Дати и часове на концертите:

29 юни – София, зала 1, НДК. Начало: 20.00 ч.
30 юни – Летен театър – Пловдив. Начало: 21.00 ч.
2 юли – Летен театър – Бургас. Начало: 21.00 ч.
5 юли – Летен театър – Варна. Начало: 21.00 ч.

Както MySound.bg вече извести, най-богатият артист в руския шоубизнес се завръща в България, за да представи своята нова мегапродукция - ДруGoy", съдържаща най-големите му хитове дотук, но и песни от неговия последен албум, на чието име е кръстен и целият спектакъл.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички