Парти гориво с Fuel Fandango


Парти гориво с Fuel Fandango

4519

Огненият испански дует Fuel Fandango ще подпали за първи път българската публика с микс от денс, фънк, рок, соул, фламенко и електронна музика в столичния клуб Blender на 6 юни.
 
Една от най-горещите формации на испанската  сцена в момента пристига по покана на посолството на Кралство Испания у нас и Fusion Embassy.

Българската публика ще се запознае с тях в пълния блясък на живото им шоу, в което певицата Nita и продуцентът и дижей Ale Acosta представят музиката си съвместно с барабаниста Carlos Sosa.

Рут Колева (Ruth Koleva), DJ Furioso и Kottarashky ще бъдат съпорт на  гостите, които обещават специална сценография. Нашите артисти ще заложат също на латино фънки звук (DJ Furioso и Рут Колева) и циганско-балкански джаз в специален сет на Kottarashky. Именно той ще открие вечерта с фюжън и етно вибрации и това ще бъде неговият диджейски сет в последните 3 години. Музикантът току-що издаде втория си албум "Demoni" с бандата си The Rain Dogs, но в Blender публиката ще има шанса да го види сам зад пулта – така, както стартира шеметното пътешествие към уникалния си стил и авторска музика преди няколко години.

Присъстващите ще се насладят освен на чудесната музика на събитието, и на тематични декорация, сценография, ърбън арт и костюми, които са поверени на екипа на Vintage Sofia и дизайнерката Илка Пейчева. Допълнението към цветната атмосфера ще бъдат винтидж визии на триметровите екрани в клуба, които още повече ще разгорещят настроението на присъстващите.

След края на концерта партито ще продължи със специалния сет на Рут и DJ Furioso. Комбината работи заедно повече от половин година и общото им шоу представлява танцувален джем, в който на фона на внимателно подбрани фънки, соул и латино звуци импровизира свободно един от най-красивите български гласове. Резидентът на клуба - DJ Andreas, поема щафетата на купона насетне.

Fuel Fandango се събират в края на миналото десетилетие и още първият резултат от общата им работа предизвиква огромен интерес у феновете - Fuel Fandango осъществяват 70 концерта само за няколко месеца, а едноименното им EP е изтеглено 15 000 пъти. Разбира се, следва дебютен студиен албум, включващ 13 песни - вкусен коктейл от танцувални стилове, подправени с фламенко и мастерирани от лондонското гуру Simon Davey, работил с Depeche Mode, Bjork и Кемикъл Брадърс (Chemical Brothers).

Музиката в него разтапя със слънчеви мелодии, горещи като пясъка по испанските плажове, опияняващи като сангрия и страстни, като танци в лятна нощ. Звукът на Fuel Fandango е комбинация от модерна електроника и винтидж усещане, придадено от широко жанрово разнообразие от фънк, рок, поп, синтезатори, китари (испански и електрически), барабани и гласовете на Нита и Але (на снимката).

Всичко това на живо е особено взривоопасно, а преживяването за публиката е още по-наситено от специалната сценография, която групата изисква за всеки свой спектакъл, обясняват запознати с изявите на гостите.

Билети - в мрежата на Eventim на цена от 10 лева.

Виж купона на Fuel Fandango - на:

http://www.youtube.com/watch?v=tKZJaAzkcpc&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=USf9maa8_ro&ob=av2e

http://www.youtube.com/watch?v=ABycr_Nhlsg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички