Спечели двудневен пропуск за Sofia Rocks 2012 с MySound.bg


Спечели двудневен пропуск за Sofia Rocks 2012 с MySound.bg

2036

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Този път предложението е на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни", организиращи Sofia Rocks 2012, които предоставят шанс на eдин от вас да спечели безплатна ДВУДНЕВНА покана за събитието. Както вече огласихме, поредното издание на популярния фестивал ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли (събота и неделя).

Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Какъв е никнеймът на калифорниеца, който пусна в своя блог 9 парчета от албума "Chinese Democracy" на Гънс Ен' Роузис (Guns N' Roses) през юни 2008, цели пет месеца преди официалната поява на проекта?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Sofia Rocks

Очакваме до 16.00 ч. на 26 юни, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Гънс Ен' Роузис
са хедлайнъри във втората вечер на Sofia Rocks 2012. Аксел Роуз (Axl Rose) и компания ще се качат на сцената за своя първи концерт у нас като част от световното си турне по повод "Chinese Democracy".

Обиколката минава с изключителен успех до момента. Рокаджиите завършиха 2011 с поредица от напълно разпродадени шоуто в САЩ и Канада, пак така се придвижиха и през 2012. Гънърите пристигат в състав: Аксел Роуз (на снимката)  знаков фронтмен, който се изявява и на пианото, DJ Ashba – атрактивен млад китарист, Tommy Stinson – бас китара и беквокал, Dizzy Reed – кийборд, пиано, синтезатор и беквокал, Ron "Bumblefoot" Thal – китара, Chris Pitman – кийборд и беквокал, Richard Fortus – китара и Frank Ferrer – барабани и перкусии.

Iggy And The Stooges и Ъгли Кид Джо (Ugly Kid Joe) ще се изяват преди Гънс Ен Роузис.

Междувременно можеш да се сдобиеш с безплатна ДВОЙНА покана за международния B'еst Fest в Румъния, който ще е състои на 7 сцени в красивия парк "Тунари" (Tunari) на езерото Пасареа край столицата Букурещ на 6, 7 и 8 юли.

Виж как - ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички