The Jim Jones Revue ще забият на Spirit Of Burgas


The Jim Jones Revue ще забият на Spirit Of Burgas

2770

Всички фенове на рок музиката могат да вдигнат чаши бира за наздравица, тъй като това лято ще се лее рок. Една от най-енергичните и автентични рок-ен-рол групи на процъфтяващата британска сцена The Jim Jones Revue ще се представят пред феновете в последния ден на Spirit Of Burgas, неделя, 5 август, съобщиха организаторите.

"Преките наследници на Джери Лий Луис", които българските меломани вече познават, се срещат през 2007 в един бар в Лондон и само година по-късно издават първия си албум. Взискателната критика на Острова ги прегръща, а сред горещите им фенове са Oasis, Motorhead и Ник Кейв. Сега, в разгара на работата по трети албум, The Jim Jones Revue взривяват най-силните европейски летни фестивали и за щастие на феновете, идват и на Jack Daniel's Рок Арената на Spirit Of Burgas.

Тази година, Jack Daniel's ще представи на феновете 17 групи, от които 13 ще се качат на Арената за първи път в 5-годишната история на фестивала. Сред специалните гости от чужбина са две групи от Великобритания, една от Италия и една от Румъния.

Култовите български рок групи, които определено нямат нужда от представяне - Контрол в оригинален състав с Кольо Гилъна, Светльо & The Legends, Милена, както и всеобщи любимци като Остава и горещите имена в ъндърграунда – Last Hope, Vendetta, Odd Crew, Downslot. Към тях се присъединяват и интересни явления като Номадия, бургаската гордост Силует и парти животните Pirahna, Cut Off и Redound.

Леле, како, какво ни чака това лято!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички