Бон Джови с концерт в София на 14 май!


Бон Джови с концерт в София на 14 май!

5061

След новината за Депеш Мод (Depeche Mode) идва още една страхотна вест за родните меломани!

Легендарните рокаджии Бон Джови (Bon Jovi) ще свирят за първи път пред българска публика Националния стадион "Васил Левски" на 14 май 2013 по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Групата включва българската столица в световното си турне BON JOVI Because We Can – The Tour. Датите на обиколката вече са официално обявени на сайта на групата. Турнето започва от Северна Америка през февруари 2013, ще премине през Европа, където първа спирка е именно София, и ще продължи към Далечния Изток, Африка, Латинска Америка и Австралия.

Освен добре известните на феновете парче като "It`s My Life", "Livin`On A Prayer", Бон Джови ще представят най-новите си изпълнения от предстоящия албум "What About Now", който се очаква да излезе през пролетта догодина.

Обиколката ще е връхна точка по пътя на една от най-добрите лайв рок банди на всички времена. При анонсирането на турнето, музикантите припомнят на своята страница, че до момента имат над 2 700 концерта в над 50 държави, пред над 35 милиона фена.

Официалният старт на продажбите за билетите за концерта у нас е точно в 9.00 сутринта на 5 ноември.

Цените на билетите са от 79 до 139 лева. Ограничено количество пропуски в Диамантения кръг точно пред сцената ще се продават на цена от 199 лева.

Билети ще се продават във всички каси от мрежата на "Eвентим". От 9.00 часа на 1 ноември (четвъртък) стартират предварителните продажби и онлайн на www.eventim.bg.

Както MySound.bg вече огласи, Депеш Мод официално обявиха дата за концерт в София на 12 май, сега идват и Бон Джови: очаква ни една страхотна музикална пролет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички