Грозните патета на хип-хопа вече и в България!


Грозните патета на хип-хопа вече и в България!

3525

Първата изява на Ugly Duckling в България предстои на 29 ноември, четвъртък.

Оригиналите пристигат по покана на столичния клуб Микстейп 5, обещавайки вечер, пропита с най-"грозен” хип-хоп.
 
Вратите отварят в 21.00 часа. Гостите са в стила почти 20 години, през последните 10 от които са обиколили световните сцени, при това няколко пъти.  Съпорт от наша страна ще окажат Fars, Starteras и Skill.  

Уникалното за изпълнителите от далечна Калифорния е, че поддържат собствения си стил, запазвайки независимостта и почтеността си, докато създават музика. Йънг Айнстайн, Дизи Дъстин и Анди Куупър са Ugly Duckling още от 1993, израствайки с класически осемдесетарски хип-хоп. Влияние върху триото са оказали А Tribe Called Quest, The Beatnuts, Diamond D, Gangstarr и други класици. Стабилни дози неподправен G-Funk ще "инжектират" присъстващите в клуба-касетка, уверяват организаторите.

Повечето хора в развлекателния бизнес постоянно се опитват да се преоткрият, докато "грозните патета" остават щастливо наивни щом стане дума за сегашните настроения в индустрията и последните писъци на модата в продуцентските технологии.

Ето какво споделят и самите музиканти "Видели сме толкова много етапи да идват и да си отиват, че сега всичко ни се струва глупаво. За наше щастие, ние отдавна разбрахме, че няма нещо, което да ни накара да продадем музикалните си души и когато сме правили нещата по правилния начин, винаги сме имали работа. Плюс това смятаме, че лошата музика е много депресираща и не си заслужава каквото и да е количество пари".

Само хубава музика ни очаква този четвъртък в Микстейп 5. За по-големите любители на хип-хоп и фънка, клубът има специално предложение. Ако закупите билет за We Love! We Funk в Mixtape 5, влизате СВОБОДНО на концерта на Ugly Duckling.

Повече информация - на:
https://www.facebook.com/events/484286304927714/?fref=ts

Микстейп 5, този път като организатор и домакин ще бъде арена на истински олдскул хип-хоп с G-Funk звучене от най-светлите времена на Warren G, Nate Dogg, Domino и Tha Dogg Pound.

Ето какво пише един фен под събитието: "сбъднахте ми мечтата"!

Вход: само на място - 10 лв. или чрез офертата по-горе.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички