ReBirth с Cooh в парти център 4 км


ReBirth с Cooh в парти център 4 км

5994

Една от редките възможности на българските фенове на електронната музика да видят своя сънародник - Cooh, на родна сцена е 30 ноември, петък.

Това е денят, в който именитият диджей и продуцент организира мегапарти, наречено "Позишън Хром" (Position Chrome). Електронната фиеста ще се състои в столичния парти център "4 км" от 23.00 ч. На събитието ще бъде представен "ReBirth" - новият диск на Иван Шопов, както е истинското име на артиста, но популярен - по света и у нас, още като Balkansky и Drum Kid.
 
Албумът ще бъде прероден чрез лейбъла Position Chrome, разтрисайки всички честотни окончания, познати на тази земя. В проекта освен соло тракове със запазената марка на Cooh, са и някои от най-успешните му колаборации през изминалата година, сред които с маститите продуценти The Panacea, Limewax, Current Value, Gancher & Ruin, Goldberg Variations, Counterstrike и Donny.

"ReBirth" ще бъде на музикалния пазар официално на 21 декември, но Cooh дава на феновете уникалната възможност да надникнат в творческата му лаборатория още сега, в аванс, и да станат част от електронния тътен, миксващ хардкор, дръм-ен-бейс, дръмстеп и текстеп.

Специално за събитието от Германия пристига собственика на лейбъла "Позишън Хром" - Матис Муудз, по-известен като Панацея, а от Русия идват най-нашумелите в последните години млади таланти - Ганчер и Руйн. За близнаците от студените покрайнини това ще е първа изява в България, докато Панацея вече два пъти люля софийските сцени.

Партито ще да продължи до 6 ч., а последният един час ще предложи специален зрелищен сет от четеримата герои: The Panacea, Gancher и Ruin и Cooh. Накуп!

Атмосферата ще бъде загрята от небезизвестните родни таланти Mocks и Ogonek, които също са подготвили селекция от тежки барабани и дълбоки бас линии.

С 80 издания от 1996 до днес и артисти като The Panacea, Alec Empire, Techno Animal, Limewax, Counterstrike, Dylan, The Sect, Current Value, Audio и Cooh, Position Chrome е един от най-влиятелните германски лейбъли за дръм и бас, но е прочут по целия свят със своя тежък и безкомпромисен звук. Position Chrome винаги е бил за комбинирането на жанрове и превръщането им в страховит микс от дръм и бас, техно, IDM, хардкор и брейккор.

Компанията стартира като Chrome и се превръща в Position Chrome след издаването на "Initiating Position Chrome". Първоначално е създаден, за да издава фрийстайл/трип-хоп ориентирана музика, но скоро прави крачка към хардкор/дръм и бас стила, започвайки с Panacea през август 1996. Оттогава в неговия каталог излизат големи EP-та като  "Tron" и "Low Profile Darkness" на Panacea. С уникалния си звук Position Chrome сформира своя собствена ниша.


През 2006 лейбълът стартира отново, вече с мениджър Матис Муутз - The Panacea, имайки готовност да достави качествени бийтове и режещи бас линии върху дискове, плочи и в дигитален формат.

След новия старт Position Chrome продължава солидната си репутация на качествен лейбъл, подписвайки единствено и само с артисти, които са заслужили своето място на музикалната сцена. В неговия каталог са Code Blue, Raiden, DJ G-I-S, Propaganda, The Sect, SPL, Limewax, Cooh, Dylan, Donny, Lethal, Audio, Dean Rodell, Gancher & Ruin, Current Value и Counterstrike, оценени от The Panacea в неговия стремеж за уникален звук.

С 2008 идва и издаването на дебютното EP "Moth Machine" на българския артист Cooh. Тази плоча снабдява лейбъла с електронна комбинация от енергични бийтове и тракове, повлияни от Балкана и неизчерпателната енергия на младия музикант.

През 2010 излиза шестият албум на The Panacea - "Chiropteran".

Той става култ в средите на рейвърите, водейки ги в своите измерения от други светове чрез музикален език, превъзхождащ всякакви жанрове и тенденции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички