Криско, Ангел и Моисей обещават Легенда-рно шоу в Ялта


Криско, Ангел и Моисей обещават Легенда-рно шоу в Ялта

5122

Най-успешният отбор в родната рап музика - Криско, Ангел и Моисей, които направиха хита на лятото "Кой ден станахме" (виж клипа ТУК), се събира за лайв, част от поредицата партита за черна музика "Легенда".  

Събитието е в "Ялта" тази събота, 15 декември.

Популярният столичен клуб ще бъде домакин на серията за първи път. Зад пулта е един от най-търсените рап диджеи - DJ George, а денс шоуто е поверено на два балета – Goldy и V’s Dance с хип-хоп танци и Sonya & Janet от Sonya Pole Studio с пол денсинг – акробатични танци на пилон.
                            
Бандата с гласове без конкуренция Ангел и Моисей не се нуждае от представяне – записали се в X Factor на шега, но станали финалисти съвсем насериозно, двамата направиха невъзможното – прескочиха всички стилови ограничения и смесиха денс музиката с народната и хип-хопа, като крайният резултат се превърна в най-големия хит на 2012.

Проектите на Криско са с над 3 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне. Химнът "Почивни дни" е най-успешното му парче от дълга серия хитове като "На никой не робувам", "Разрешена любов", "И ти не можеш да ме спреш", "Луди нощи" и "Слагам край". Освен като продуцент под името Krisko Beats, рапърът печели феновете си и с лафове зад микрофона като всеки от лайфовете му е равни дози рап и стенд-ъп комеди.

Както MySound.bg вече писа, "Легенда" е първото и все така единствено черно парти с изцяло българска рап музика.

В микса за една нощ влизат всички велики песни на всички велики рапъри от всички велики лейбъли като селекцията е направена от водещи рап експерти и включва над 500 парчета, а на всяко следващо издание се допълва с премиерни тракове от топартистите на родната сцена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички