Коледен соул за душата от Рут Колева


Коледен соул за душата от Рут Колева

4106

Тази Коледа ще събере всички почитатели на Рут Колева в Sofia Live Club.

На 25 декември в 22.00 часа гостите  ще се потопят в магичната атмосфера на музиката, която подготвят специално за случая певицата и нейните приятели, които ще участват в празничния концерт.

Тематични коледни композиции, различна обстановка и усещане от споделения празник ще са запазеният знак на предстоящата Коледа, уверяват от управата на популярното заведение. Звукът, който ще доминира в пространството тогава, ще бъде качествен соул за душата, поднесен с много любов и изпълнен от Рут Колева и нейния бенд в състав: Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Ралица Николова и Волен Милчев (беквокали), Денис Попстоев (саксофон).

Както MySound.bg вече огласи, Криста ще е специален гост на коледната изява. Освен нея Рут е поканила и Рейчъл Роу. Едно от изпълненията им ще бъде известната коледна песен от 50-те години на XX век – "Santa Baby", която към днешна дата има десетки версии, интерпретирани от едни от най-големите имена на световната сцена. Освен нея, трите дами подготвят и още няколко коледни подаръка, които ще изпълнят заедно.

Идеята за предстоящото събитие е да предложи на всички почитатели, които са в настроение за различно преживяване на големия празник, да споделят случващото се като приятели, обединени около хубавата музика.

Билети - в мрежата на Eventim на цена от 10 лв.

На 25 декември на място входът ще бъде 15 лева.

      

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички