Sabaton на по питие с родните фенове в бар RockIt


Sabaton на по питие с родните фенове в бар RockIt

3780

Уникална по рода си среща ще се състои в столичния бар RockIt на 17 март, неделя.

Пре-парти с някои от участниците в Swedish Empire Tour започва в 17.00 ч. Както МySound.bg нееднократно информира, обиколката представя Sabaton (Сабатон) (на снимката), Eluveitie и Wisdom, пристигащи у нас по покана на BGTS.

На грандиозния купон всеки ще може да се докосне до своите любимци, да ги поздрави лично, да ги покани на масата си, да ги почерпи, да се снима с тях в уникална обстановка, да получи автограф или просто да си поговори с тях. Музиката, която ще звучи, ще е микс от любими песни и изпълнители на гостите.
 
Поради големия интерес, на входа предимство ще получат притежателите на билети за концерта следващия ден, като пропуски за него ще се продават и на входа, любезно уточняват организаторите.

Наскоро Sabaton се превърна в най-титулованата шведска група, като добави още награди и от Bandit Rock Awards 2013, спечелвайки и трите номинации за:

- Най-добро концертно изпълнение;
- Най-добра шведска група;
- Най-добър албум на шведска банда.  

Вход за бифор-партито в RockIt: 5 лева.
 
Едно от най-очакваните събития у нас тази година, а именно съвместният концерт Sabaton, Eluveitie и Wisdom, е в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 18 март. Датата е част от победоносния марш на Swedish Empire Tour, част от източноевропейското турне за групите тази година. Залата ще бъде отворена в 18.00 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Входовете за фенове са от западната страна на сградата, притежателите на пропуск и ВИП-добавка ще се възползват от служебния вход от източната страна, срещу паркинга, а журналисти и гости ще бъдат пропускани от южната страна на сградата - от булевард "Шипченски проход".

В случай, че останат пропуски в деня на шоуто, на входа ще има билетна каса.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички