Влез в правилния ритъм с Koka MassJazz


Влез в правилния ритъм с Koka MassJazz

5114

Константин Кацарски, известен и като Koka MassJazz, е готов с дебютния си проект "rhYthm bY rhYthm".

Шестте авторски парчета в ЕР-то, комбиниращи афро, фънк и соул, ще бъдат представени в столичния клуб "Петното на Роршах" от 20.00 ч. на 21 март.

На сцената освен Koka MassJazz (барабани,програминг) ще излязат Деница Георгиева - вокал, Милена Николова (Миленита) - вокал, Георги Янев - китари, Венцислав Благоев-тромпет, Димитър Льолев-саксофон и Петко Славов-бас и вокал.

Защо "rhYthm bY rhYthm"? Името само намира музиканта. Идва от любовта му към ритъма. В него се крият корените на музиката, а и на живота. За Косьо ритъмът е много повече от барабани, танци или звук. Той може да бъде усетен и открит във всяка частица от всекидневието ни. "В живота ми има ритъм. И той постоянно ме движи напред", обяснява Кацарски.

"Стегнат и палав албум, музиката се "поглъща на един дъх. Не открих смисъл да вкарам в него дванайсет-тринайсет парчета, а само наистина най-ударните от тях", коментира за MySound.bg Косьо - композитор, продуцент, музикант и член на две от най-добрите ни индипендънт групи от последното десетилетие – Bluba Lu (Блуба Лу) и Leepra DeLuxe.

Създаденото от него до момента е наистина значително: седем албума с Bluba Lu, издадени сингли в компилациите на LTJ Bukem (UK), Gilles Peterson (BBC 1), Ram6 на полското радио Ram, композиции в саудтраците на "Мила от Марс", "Прогноза", "Лора от сутрин до вечер" и други. Заедно с Димитър Паскалев е основател на лейбъла "Блуба Лу Рекърдс", в чийто каталог ще се появи и "rhYthm bY rhYthm".

Вратите на "Петното на Роршах" ще бъдат отворени в 19.30 ч. Афтърпарти с музикална селекция на Koka MassJazz започва в 21.00 ч.

Цена на билета: 10 лв. (включва CD-то)!

http://youtu.be/qNCTs7K47W4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички