Най-успешният нов български диджей Diass с втори авторски албум


Най-успешният нов български диджей Diass с втори авторски албум

6029

Най-успешният нов български диджей - Diass, е готов с втория си албум и с клип към пилотния сингъл от него.

Дискът "Welcome Тo Bulgaria", съдържащ 13 авторски парчета на младия талант, ще бъде представен със сет в зала "Рейнбоу Плаза", София, от 20.00 ч. на 30 март, когато ще бъде и премиерата на видеото към "Music, Set Me Free".

Идеята на Пламен Василев, както е името на артиста, е да създаде българска атмосфера по време на своите изяви, като съчетае модерния саунд с фолклорни мотиви, приканвайки публиката към родните музика, традиции и култура.

Освен на музиката, DJ Diass е автор на текстовете и аранжиментите.

"Проектът е коренно различен като звучене от първия ми проект, не е толкова ъндърграунд, а по-скоро мелодичен хаус, без обаче да залага на комерса", разяснява диджеят.

Водещ на промоцията ще бъде Данчо Стълбицата, а сред гостите се очакват DJ Стивън и Ясен Петров от Метрополис, DJ Джорджо Би, DJ D-Trax и чуждестранните диджеи Peter Brown от Испания и Gav Fraser от Великобритания. В изявата ще се включат и вокалистите, взели участие в диска – Веси Бонева, Donna, Силвия Трифонова, Diva и Маги Джанаварова, с която е записано парчето "Music, Set Me Free". Изпълнителката на "Трябва да знам" се вихри и във видеото, което се превърна в истинска кинопродукция, свидетелстват запознати.

Клипът бе заснет с минихеликоптери на 175 метра височина. Една от внушителните и модернистични сгради в София – "Капитал Форт", стана основна снимачна площадка. 18-ят етаж от новостроящия се небостъргач беше трансформиран в авангарден нощен клуб, обсаден от мистериозни посетители. Сюжетът е интерпретация на вечната битка между доброто и злото. Каква е цената на свободата и дали любовта е красива заблуда след залез слънце, ще стане ясно на 30 март.

Режисьор на кадрите е А. Лозанов. За снимките DJ Diass, Маги Джанаварова и моделите Цветомира Тодорова и Яна Вачкова бяха облечени в авангардните дрехи на Moda Lab, а за по-силен ефект беше използван киногрим и екстравагантни прически. Клипът беше реализиран от два екипа на FlashMedia във full HD формат.

Минихеликоптерите снимаха отстрани цялата обстановка, а кадрите от 175 метра височина също са намерили основно място във видеото. Сред другите локации на екшъна са ларгото на София, "Копитото" на Витоша, както и живописни и изоставени местности в околностите на столицата.

Пламен Василев продуцира музика и се изявява като диджей от 2004. Откритие е на Алфа радио, двукратен шампион на България (2008 и 2010), победител в конкурса на Алфа радио в категорията за млади таланти и в националния конкурс DJ Vibrations 2010,  Велико Търново, за най-добър хаус диджей на България.

Както MySound.bg вече огласи, Diass спечели наградата за най-добър нов диджей на България 2012.

Още подробности - на:

www.djdiass.com

https://www.facebook.com/DjDiass?fref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички