По-евтини билети и за концерта на KRS One


По-евтини билети и за концерта на KRS One

3939

Symphonics Entertainment обединят всички елементи на хип-хопа под един покрив заради шоуто на KRS One.

Както MySound.bg своевременно анонсира, легендарният рапър ще се изяви в столичния парти център "4 км" на 8 юли. Цената на билетите за концерта няма да е 30 лв., а 25 лв., поясняват организаторите, които обявиха и другите участници в събитието.

Вечерта ще започне с първия елемент - графити. Едни от най-талантливите артисти в тази сфера ще покажат уменията си. Паралелно с това добре познато на българската публика градско изкуство отпред и в самата зала ще се проведат брейкденс демонстрации с участници в едни от най-изявените брейк формации - Monstribe, FlowTron, NoName Crew, Makoza Nostra и XNRG Crew.

В самия парти център са предвидени не една, а две зали! В голямата, където ще излезе и KRS Onе – подгряващи от българска страна ще бъдат едни от най-силните и добре познати на феновете имена! Преди гуруто на хип-хопа да отвее с качествен бийт и лирика своите почитатели, сцената ще загреят родните Kuts & Klets, Jahmmi, Atila, Spens & Rapschool Club 180, Bobo & Gang и, разбира се, DJ Stancho! Специално по повод гостуването на KRS One в България се завръща македонската звезда Toni Zen, който напоследък нашумя в средите със съвместното си парче с Bobo "Светът е твой". В същата зала ще се проведат и MC битки, където всеки един от феновете ще може да покаже нивото си на рапиране и изява пред публика.

В малката зала за настроението ще се погрижат диджеите Kenobi, Panegata, Vankata, Skill 032, Funktool и Bong.

Певец, композитор, продуцент и актьор, KRS One е един от най-популярните хип-хопъри отвъд океана. Едва ли има фен който да не знае най-големия му хит "Sound Of The Police".

Работил и записвал с имена като LL Cool J, DJ Premier, Nas, Public Enemy, EPMD и много други, гостът гарантира взривно хип-хоп шоу в София.

Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички