Ангел и Моисей готвят музикална експлозия на басейн Леда


Ангел и Моисей готвят музикална експлозия на басейн Леда

4321

Още изненади на партито тази събота, 9 август, по време на което ще се изявят Ангел и Моисей, Лео и Играта.

Както MySound.bg вече огласи, поредното издание на The Passion Оf Pool Parties ще се състои на столичния басейн "Леда" от 21.30 ч.

Ангел и Моисей ще презентират чисто новата си песен "Тази снимка пази". Видеото към нея бе заснето преди броени дни от Bash Motion в колаборация със самите изпълнители, които запечатаха снимачния процес с новите си телефони HTC One.

Серия от ексклузивни 30-секундни клипчета, заснети и монтирани на телефоните на момчетата, можете да видите в техния официален канал в YouTube: http://bit.ly/19g0VDQ

Клипът ще представялва уникално пътешествие, тип "завръщане в бъдещето", и в него ще видим как ще изглеждат Ангел и Моисей през... 2063 г. Тъй като те държат страшно много на феновете си, във видеото ще присъстват и кадри от техни партита в различни клубове и по улиците на Варна и Бургас, импровизирани джем-сешъни с улични музиканти, както и вълнуващи сцени от хеликоптерната площадка на "Варна Тауърс".
    
Всеки, който иска да си направи незабравима снимка с Ангел и Моисей и да я запази, може да го направи в специалния HTC корнър, който ще бъде разположен на басейна тази събота.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички