Ангел и Моисей с премиера на новия си клип Тази снимка пази


Ангел и Моисей с премиера на новия си клип Тази снимка пази

5530

Ангел и Моисей ще представят новото си видео - "Тази снимка пази", в афиша на поредицата културни събития "One More Кино" в градинката на НДК от 20.30 ч. на 3 септември (вторник).

Вход свободен.

Виж клипа ТУК!

Както MySound.bg вече огласи, клипът представялва уникално пътешествие, тип "завръщане в бъдещето", и в него ще видим как ще изглеждат Ангел и Моисей през... 2063 г. Тъй като те държат страшно много на феновете си, във видеото ще присъстват и кадри от техни партита в различни клубове и по улиците на Варна и Бургас, импровизирани джем-сешъни с улични музиканти, както и вълнуващи сцени от хеликоптерната площадка на "Варна Тауърс".

Клипът е създаден изцяло в стилистиката на софтуера на новите телефони HTC One, който позволява заснемане на видео в много висока резолюция, моментален монтаж и кинематографски ефекти.

Режисьор е Bash Motion. Ангел и Моисей играят достолепни господа на преклонна възраст, които разглеждат стар албум с "живи снимки". В тяхната компания в ролята на улегнала госпожа влиза и красивата партньорка на Ангел от Dancing Stars - Дорина.

Новото видео ще бъде представено предпремиерно онлайн във фейсбук страницата на HTC Bulgaria - https://www.facebook.com/htcbg в понеделник (2 септември) в 10.00 ч. сутринта.

Колоритните изпълнители бяха избрани от HTC, световен лидер в производството на мобилни комуникации, за посланици на един от най-иновативните и високотехнологични телефони на годината – HTC One. Двама фена пък ще си спечелят телефона, като се включат в специална Фейсбук игра до 1 септември на: http://goo.gl/VzM8jE. Победителите ще получат наградата си лично от Ангел и Моисей.

Ексклузивни видеоклипчета, направени от самите Ангел и Моисей с техните телефони по време на снимките на видеото, можете да гледате тук: http://www.youtube.com/playlist?list=PL3JS3-kKe4uPtEc-eQyU96iAt_EvjqAvo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички