Криско спечели Зелената песен на България


Криско спечели Зелената песен на България

4972

Криско спечели музикалното състезание "Зелената песен на България" с парчето "Няма к’во да стане".

Както MySound.bg нееднократно писа, големият финал на надпреварата се проведе в зала 1 на НДК на 7 декември. "Няма к'во да стане" е първата балада в репертоара на актуалния хип-хоп изпълнител.

За най-добър текст беше отличено парчето "Дива птица" на рокаджиите Der Hunds, а наградата за най-добро видео отиде при Революция Z за клипа към "Можеш да бъдеш всичко".

В препълнената зала и сред истинска борова гора на сцената, Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Дивна,Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева изпълниха песните от инициативата за нова българска музика на уникални фонове, които в различни моменти съчетаваха звездно небе, акробатика с шалове, сняг, огнени ефекти, дим и ефектни балетни сюжети.

Любими радиоводещи от ефира на N-Joy, Z-Rock и Jazz FM взеха специално участие в шоуто. Инспектор N-Joy, приятно разсеяната Деси от следобедното предаване на N-Joy, водещите от Z-Rock - Елена Розберг, Краси Москов и Никола Тодоров, както и отличителните гласове на Jazz FM радио - Таня Иванова и Светослав Николов, споделиха любопитни еко факти и съвети.

Инициативата е на радиата N-Joy, Z-Rock и Jazz FM съвместно с оперативна програма "Околна среда 2007-2013".  Снимки от спектакъла в - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички