Китайската демокрация на Гънс Ен Роузис най-после реалност


Китайската демокрация на Гънс Ен Роузис най-после реалност

5864

Китайската демокрация най-после ще се случи. Говорим за "Chinese Democracy" на Гънс Ен Роузис (Guns N’ Roses), разбира се.

Едно от най-чаканите завръщания в цялата рок история. Това е първи нов материал на бандата от 1991, когато по едно и също време издадоха "Use Your Illusion I" и "Use Your Illusion II".

Гънс Ен Роузис се появиха на музикалната сцена със своята дива енергия през средата на 80-те и оттогава рокът просто вече не е същият. Сега бандата с огромно влияние е готова да прави рок отново.

"Chinese Democracy" ще излезе в целия свят на 22 ноември (събота) и ще бъде достъпен на диск и винил (с включен безплатен даунлоуд на парчетата), както и отделен дигитален албум.

Продуциран от Аксел Роуз и Керъм Костанзо, албумът включва 14 парчета. Заглавната песен е и първи, едноименен сингъл и вече разнася новината за голямото завръщане по света.

“Премиерата на "Chinese Democracy" отбелязва един наистина исторически момент за рокенрола,” казват Ървин Азоф и Анди Гуд, ко-мениджърите на бандата. „За нас това е монументална кампания, която отговаря на разтърсващия звук в албума. Феновете на Гънс Ен Роузис имат всички причини да празнуват, защото това е само началото.”

В България албумът ще бъде издаден от "Вирджиния Рекърдс".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички