Dancing King: Орлин Павлов спечели Dancing Stars!


Dancing King: Орлин Павлов спечели Dancing Stars!

9641

Орлин Павлов е големият победител в “Dancing Stars”.

Финалът на първия сезон на риалитито бе снощи.

Бившият вокалист на Каффе сподели триумфа с партньорката си – Яна Акимова.

Те бяха провъзгласени за Крал и кралица на бала, като обраха овациите и на журито, и на публиката в залата, но най-важното: на зрителите пред екрана, които гласуваха с есемеси за своите фаворити.

За никого не остана тайна, че Орлин танцува и с душата, не само с тялото, както подчерта Галена Великова от журито.  

Кой (и какво) от селекционната комисия (Галена, Владимир Божилов и Нешка Робева) е казал и колко точки е наброил на поредните танцуващи, няма значение обаче. Финалисти са Орлин и Яна.
 
По-важното е, че така – гръмко, лъскаво, нафукано и сред тайфун от конфети,  бе турена чертата на епопея, в която са замесени 12 седмици танци, 14 амбициозни двойки и над 100 изпълнения.

Отдолу останаха Виолета Марковска и Атанас Месечков, на трето място бяха класирани Нети и Александър Докулевски, а първи отпаднаха Илиана Раева и Трендафил Сърмов.

Без значение от заетото място обаче, всички участници се раздадоха достатъчно артистично и сърдечно, така че заставиха гледащите шоуто да съжаляват за всяка декласирана двойка. Бяха красиви в спортната си злоба. И именно затова оставиха у присъстващите послевкус за стил – вроден или придобит на плацдарма за денс (все едно!),  грация (дамска) и добре пременено мъжко флиртаджийство.

Истината е, че и всички – в това число Краля и кралицата, бяха роби на ритъма. Шоуто бе дефиле на латиното – от мамбо, през фокстрот – та до салсата, тая разпасана чаровница, избрана от зрителите за арбитър на финалната пряка.
        
Бендът, съпровождащ денсещите, бе в отлична форма, като обгрижи и конкретните поджанрове на латиното, и самите участници, влизайки ритмично под кожата на всеки един от тях. Без излишна фанфарна похотливост, а по-скоро с един вид здравословен сарказъм между две издънки и три стъпки накриво.

Водещите – Радост Драганова и Тодор Колев, оставиха спретнатите лица за времето, в което по екраните пускаха рекламите, но удържаха тънката червена линия между бамбашка напомпания драматизъм, така характерен за подобни финали, или пък фриволното кокетничене и евтини трикове с Негово Величество Гласуващия. Като че ли сега дори самата Радост бе леко уплашена – и на лексикално ниво, та пропусна да туря пълен член навсякъде – за по-голяма сигурност.  Така комай всичко си дойде на мястото.      

Емоционална ревизия на чувствата.

Йе! Имаше шоу! Имаше и победител!

А обещаха и следващ сезон на “Dancing Stars”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички