Дебютният сингъл на Kриста на челно място в класация на MTV


Дебютният сингъл на Kриста на челно място в класация на MTV

5727

2009 година започна изключително успешно за Криста, откритието на лейбъла „Стерео Стая”.

Непосредствено след първото излъчване на „Това, което искаш” (в началото на декември миналата година), песента се изкачи в цията "World Chart Express" и зае челна позиция. Подобен интерес от страна на медийния гигант към дебютен сингъл на млад артист се случва рядко. Въпреки това българската продукция бе високо оценена и на 3 януари тази година "MTV" излъчи отново песента на Криста.

Този път успешното видео на младата певица се нареди на второ място, изпреварвайки с една позиция песента на най-добре продавания за 2008. американски артист - Бритни Спиърс, и “Circus”.

Повторението на класацията "World Chart Express" ще бъде на 9 януари 2009 от 18.00 ч. местно време.

Това успешно начало на новата година даде допълнителен заряд на Криста, която след празниците продължи своята усилена работа по своя дебютен албум.

От екипа на „Стерео Стая” издадоха, че в момента младата певица подготвя своя втори сингъл, който ще бъде представен на българската публика в края на месец февруари.

Все още остава изненада какво ще е звученето на второто парче на изпълнителката и кой ще работи по реализацията на видеото към него.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички