Регетон: Руут Солджа и Хорнсмен Койот на Jah-Darmery Vibes


Регетон: Руут Солджа и Хорнсмен Койот на Jah-Darmery Vibes

5391

Клуб "Строежа" дава начало на напълно ново концептуално реге събитие. То носи надслов Jah-Darmery Vibes и ще се състои в популярното столично заведение на 16 март.

В него ще вземат участие Руут Солджа, сръбският изпълнител Хорнсмен Койот (Hornsman Coyote) и полската дъб-реге формация Паприка Корпс (Paprika Korps).

В партито ще се включи и организацията Zionlionz Soundsystem, представена от DJ Феникс.
 
Руут Солджа са най-стабилно присъстващата дъб-реге банда у нас. Редките ѝ изяви на живо винаги са съпроводени от впечатляващо количество публика и силно сценично присъствие. На сцената в "Строежа" Александър Поплилов и Ко. ще опитат да събере пълния си състав от 12 души, като към инструменталистите ще се включат абсолютно всички МС-а от проекта.

Хорнсмен Койот е едноличният руутс-реге и донякъде джаз проект на Неманя Коджич. Той е известен още като фронтмен на една от най-популярните кросоувър групи на Сърбия - Айсбърн. Ден по-рано оригиналът е гост-изпълнител на една сцена със Соулфлай (Soulfly) за фестивала в столичната зала "Универсиада" в неделя.

Музикантът участва в изпълненията на "Moses" и "Inner Spirit" наред с Макс Кавалера. От около 3 години сърбинът развива своя самостоятелен брас-проект, с който издава два албума, работейки с имена като Рас Мъфет, Джа Уъркс, Пако Тен и други.

Има съвместни изяви и с гостуващите у нас поляци от Паприка Корпс.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички