Официално от СМЕ: Шоуто на Депеш Мод у нас няма да се състои


Официално от СМЕ: Шоуто на Депеш Мод у нас няма да се състои

6134

От промоутърската агенция "София Мюзик Ентърпрайсис", която организира и втория концерт на Депеш Мод (Depeche ModeБългария, потвърдиха в официално изявление, че изявата на Дейв Гахан (Dave Gahan) и Ко. у нас отпада.

Ето как се обърнаха чрез медиите към почитателите на харизматичната банда: 

Уважаеми дами и господа,

"София Мюзик Ентърпрайсис" получи официално изявление, че планираният за 18 май (понеделник) концерт на Депеш Мод в София на стадион "Васил Левски" няма да се състои.
 
Групата беше принудена да отмени още четири дати от настоящото си световно турне по презентацията на своя нов диск - "Sounds Оf Тhe Universe". Причината за това са настъпили внезапни усложнения в здравословното състояние на фронтмена Дейв Гахан, предизвикани от тежка форма на гастроентерит. В момента той все още е подложен на изследвания.

Депеш Мод се извиняват на всички фенове на групата за това неудобство и пожелават на Дейв скорошно възстановяване.

Отменените концертни дати са следните:
 
16 Май – Букурещ, Румъния
18 Май – София, България
20 Май – Белград, Сърбия
21 Май – Загреб, Хърватия

Мениджмънтът на Депеш Мод съветва всички притежатели на билети да ги запазят до пускането на официално изявление в най-скоро време за пренасочване на датата на концерта или категорично му отменяне.

"Ами, никой не е застрахован от подобни инциденти - нито промоутърите, още по-малко почитателите на която и да е група. Много се надяваме шоуто да се състои - когато и да е", изкоментира Иван Несторов-Амебата от "СМЕ".

Погледът на "MySound.bg" към концертния афиш на триото и географското разположение на страните, в които ще свири бандата, показа, че дори и Депеш да изнесат обещания у нас гиг, това ще се случи най-рано през 2010, тъй като датите й са запълнени дотогава.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички