Поли Паскова стана пощальон на премиера в Сан Франциско


Поли Паскова стана пощальон на премиера в Сан Франциско

5010

Поли Паскова ще изнесе благотворителен концерт в Сан Франциско довечера.

Рециталът на звездата на „Пайнер” е в местността „Морага”. Българо-американският събор започва в 11 ч. сутринта местно време и ще продължи до 16 ч. следобед. Освен изпълнителката на хита „Късмет” в изявата ще участват формация Нестинари и гости от Гърция.

Българите в Америка очакват с голям интерес спектакъла на най-скъпоплатената ни народна певица и признават, че добре са запознати с нейното творчество – знаят всичките й хитове и са гледали по телевизия „Планета Фолк” големия й концерт в зала 1 на НДК в края на 2008, а с нетърпение очакват да чуят и песните от новия й албум „Мъжка майка”, който излезе на пазара преди месец.

Затова не са се колебали именно тя да бъде поканена за тазгодишния летен събор, който се провежда с благотворителна цел.

Поли отложи много ангажименти в България, за да отиде при сънародниците ни отвъд Голямата вода. През август доста малки и по-големи общини отбелязват своите празници на родния край и по традиция избират именно нея да ги весели на площадите. Това лято обаче тя предпочете да уважи поканата на българите в САЩ, а на всички кметове, които й предлагаха ангажименти за летните събори, е обещала да ги компенсира през есента с ново шоу.
 
На българо-американския събор Паскова ще влезе и в ролята на пощальон. По нея съгражданинът й от Банкя Бойко Борисов, който отскоро е и министър-председател на България, изпрати свое благодарствено писмо към нашенците в Сан Франциско, които са му оказали голяма подкрепа на изборите. Певицата с голямо удоволствие прие да го занесе и прочете в рамките на своя концерт, а словото ще бъде предоставено за публикуване и в местния български вестник.

Изпълнителката ще се завърне у нас в края на август, тъй като след концерта си в Сан Франциско е планирала почивка на Мексиканския залив.

Поканата е от нейни приятели в САЩ, от които тя пази незабравими спомени от предишното си гостуване там през 90-е години с националния отбор по баскетбол.

Певческата й изява в Америка е първа по рода си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички