Билети до 150 лв. за шоуто на Лили Иванова


Билети до 150 лв. за шоуто на Лили Иванова

9917

Лили Иванова превърна в традиция есенните си концерти в Зала 1 на НДК.

Тази година феновете ще аплодират отново нейните "Панаири" на 6 октомври. Билетите за спектакъла ще бъдат в продажба тази седмица - два месеца преди шоуто. Цените им са най-високите, пускани за български изпълнител: от 40 до 150 лв. Лили ще държи в тайна докрай своята програма. Най-заклетите й почитатели обаче знаят какво да очакват - премиера на френската й песен "В името на вярата". Един от авторите на Джони Холидей е композирал мелодията й.

На касите ще бъдат пуснати около 4 200 пропуска за концерта. Ще има билети на цени от 40, 50, 60, 80, 100 и 150 лв. Най-скъпите ще са 200 кресла около 7-и ред на 3-и и 4-и блок. 300 места в оркестрината ще се търгуват по 100 лв. Ще бъдат пуснати и билети за правостоящи, информира в. "Труд".

До дни ще се разбере дали певицата ще подобри рекорда си от миналата година за най-бързо продаден концерт. Тогава за шоуто на 12 ноември почитателите й изкупиха местата само за десетина дни. Наложи се Иванова да изнесе второ шоу на 13 ноември.

С подобна скорост и на такива цени у нас се продават само билетите за най-големите от световната поп и рок сцена, които гостуват в България. По родните ширини популярността на Лили е сравнима само с тази на Мадона (Madonna) в Щатите. Поп кралицата ще пее на стадион "Васил Левски" на 29 август.

Билетите са от 100 до 300 лв, а има и ВИП-пакет с коктейл от 600 лв.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички