Кели Роулънд гостува в The Big 50 по City TV утре


Кели Роулънд гостува в The Big 50 по City TV утре

5480

Тази седмица официалната класация на "City TV" - "The Big 50", има специален гост – главозамайващата Кели Роулънд (Kelly Rowland).

Илиян и Джули успяха да заснемат шоколадовата певица часове преди излизането й на сцената на площад "Ал. Батенберг" миналата неделя за събитието "LOOP Live!" 2009. Тогава за първи път на българска сцена пред повече от 50 000 стъпи част от феномена на 90-е години, спечелилите награда "Грами" ("Grammy") и хиляди почитатели - Дестини'с Чайлд (Destiny’s Child).

Певицата отговори суперпозитивно и приятелски на въпросите на водещите на официалната класация "The Big 50" и призна само пред камерата на "City TV", че е влюбена. Но не в определен мъж, а - ... в Европа! Кели разказва как е успяла да убеди Давид Гета (David Guetta) да й подари феноменалния хит "When Love Takes Over" и колко много харесва италианеца Тициано Феро (Tiziano Ferro).  

Кели Роулънд е една от основателките на супертриото Дестини'с Чайлд, но е утвърдена вече и като соло певица с два издадени албума - "Simply Deep" (2002) и "Ms. Kelly" (2007). Планира и трети солов проект, който ще е с повече денс и еклектично звучене отколкото предишните, разказва самата тя в предаването.

Само в "The Big 50" от 18 ч. утре и от 14 часа в неделя (повторение) по "City TV" можете да видите искрената изненада на звездата, когато Илиян й показва видео от столична дискотека, в която посетителите пеят с пълно гърло "When Love Takes Over".

Именно от водещите на официалната класация на "City TV" тя колко голям хит е дуетът й с френския диджей в България.

А пълен запис на концерта "Loop Live!" 2009 пък можете да гледате тази неделя, 18 октомври, от 22.30 по "Сity TV".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички