Алфа радио се приземи в Холандия


Алфа радио се приземи в Холандия

5060

Всяка година в края на октомври диджеи и музикални мениджъри от цял свят събират лаптопи, кейсове, ай-фони и мр-3 плейъри и се отправят към Амстердам.

Събитието, което ги събира, е "Амстердам Денс Ивент" ("Amsterdam Dance Event", ADE) – конференция и фестивал за електронна музика.

Както "MySound.bg" вече информира, тази година ADE ще се проведе от 21 до 24 октомври и за 14-и път ще обедини усилията, таланта и възможностите както на професионално ангажираните с денс музика, така и на денс маниаците от всяка точка на планетата.
 
За първи път "Алфа радио", посочено и за най-добро денс радио в Югоизточна Европа, е сред официалните медийни партньори на събитието.

Във всяка една от фестивалните вечери медията излъчва директно от различни клубове в Амстердам.

Това ще се случи и днес, когато е шоуто на Сиксти Найн (Star 69) от клуб "Рейн". На живо ще се изявят Хокстън Хоорс (Hoxton Whores), Стивън Лий (Steven Lee), Нима Наас (Nima Naas) и хаус дивата Тери Би (Terri B).

На 23 и 24 пък октомври подвижната радиостанция ще се установи в хотел "Арена" в Амстердам, откъдето последователно ще излъчи "Хаус секси парти" с Фриймейсънс (Freemasons) и "Хед Кенди парти" с няколко от резидент-диджеите на парти лейбъла и с певица и саксофон наживо.
 
ADE стартира през 1996 като малка конференция с няколкостотин бизнес-участници и фестивална програма в 3 клуба с 30 диджеи.

Днес обаче събитието е основна платформа за среща на световната денс музика в професионален аспект, както и представящо нови лица, нова музика и тенденции събитие.

Тази година билетите за форума са продадени 3 седмици преди началото му, а организаторите очакват 2000 музикални професионалисти и бизнесмени и 90 000 посетители.

ADE се организира от фондацията "Amsterdam Dance Event", инициатива на "Buma Cultuur".


www.alpharadio.bg
www.air.bg

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички