Красимир Аврамов представи антология с купон


Красимир Аврамов представи антология с купон

5153

Красимир Аврамов събра музикалния елит за промоцията на албума си “The Best Of Krassimir" в столичния  “L.A.” клуб вчера.

Певецът представи и най-новата си песен “Рия” на тържеството, организирано от “БГ Мюзик Къмпани” с личното участие на мениджъра Влади Славов.

На него присъстваха не само поп-рок и фолк звезди като Силвия и Теди Кацарови, легендата от Лос Хемелос - Николай Константинов, Благовест Аргиров, Цецо Елвиса, Джени Иванова от Трамвай № 5, Пейо Пеев от Спринт, Пламена, Милица и Биляна, но и представители на шоу бизнеса като Боби Шоу и интелектуалци като ТВ легендата проф. Юлиан Вучков, секретарят на СБЖ - Снежана Тодорова, “царските” писатели Станко Михайлов и Диана Димих, документалистите Петър Пенчев и Стефан Босев, бизнесмени като дясната ръка на Краси ГерговИво Миленков, американският дизайнер от български произход арх. Георги Савов, младият, но вече световноизвестен, дизайнер Евгени Петков, бижутерката на белгийския кралски двор Валя Брадшоу и други.

Почетно място бе отредено на продуцента на видеоклипа към песента “Илюзия” - Иван Салчев, и неговите асистенти, както и на американската асистентка на Аврамов Ели Арсова, която е в момента в България. На 12 ноември предстоят Годишните музикални награди на Лос Анджелис, на които по предварителния подбор видеоклипът на “Илюзия” е класиран за участие с още пет други в категорията.

Най-скорошните планове на певеца са заснемането на видеоклип към новата му песен “Рия” и пантомимен моноспектакъл на сцената на НАТФИЗКр. Сарафов” на 30 ноември в памет на покойния Васил Инджев – бивш преподавател на Аврамов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички