Хеликоптерна терапия: Robyn Chaos и Current Value в София


Хеликоптерна терапия: Robyn Chaos и Current Value в София

6247

Култовaта дръм-ен-бейс серия "Therapy Sessions", организирана от "НМА", представи Робин Кеос (Robyn Chaos) и Кърънт Велю (Current Value), заменил първоначално обявения Дилън.

Партито бе в столичния клуб "Sugar" снощи.

До католическата катедрала в центъра на София среднощните часове бяха отброявани с мощни звуци, ала не на камбани.

Гъстата зимна мъгла се бе сляла в тонове плътен мрак и бе обгърнала всички присъстващи любители на тежккото „терапевтично” звучене.

В неделната хаос вечер те не бяха много, но вниманието им бе наградено подобаващо с  „настоящата валута”, точно според артистичния псевнодим на германеца Валю.

Едно истинско хищно черно море, чиито вълни се издигаха бавно като разтваряща се невидима паст на приливи и отливи. Вероятно затова и в заведението нямаше нямаше барове и сепарета тази вечер.

Бе сякаш морски плаж, с плажни хавлии и шезлонги наоколо. Епизод, в който феновете нетърпеливо се събличаха и се насочвахакъм дансинга. По бански, нетърпеливи, всички бързаха към хладката морска вода, когато вкупом застинаха пред гледката на огромен наближаващ откъм  сушата хеликоптер.

Фучащият механичен натрапник сякаш изгризваше човешките нервни окончания. Това бе корозиращият сет на Робин Кеос, който ни връхлетя към полунощ. Не Робин Худ някакъв, а истинска Робиня на хаоса.

Хеликоптерните звукови изблици на безпощадната млада британка постепенно бяха надвити от всепоглъщащи дълбини. Вертолетът отмина и приглушено се изгуби някъде навътре в морето от звуци и луупове.
 
Спасители, които да сменят флагчето от бяло в червено или  черно нямаше. Сесията бе чиста, без досадни МС-а, а не като повечето дръм-ен-бейс партита напоследък. Всички бяха до един „във водата” (на дансинга). Когато се зададе нов хеликоптер, движещ се бързо над плажа, никой от присъстващите не се впечатли особено от втория щурм на Хаотичната лейди. Вертолетът наклони носа си и се заби в плажната ивица. Перките продължиха да въртят бясно още известно време, вкараха огромното туловище наполовина в пясъка, замряха и останаха да стърчат като копия от тяло на паднал на бойно поле воин.

Футуристичният екшън не намали обороти, когато зад пулта застана отлично познатият и тук пилот Кърънт Велю.

Гостът от Германия мигом изкара нов саунд хеликоптер, като го надвеси над главите ни.  Добре, че се смили и милостиво взриви тероризиращата машина на малки части. Те се разпръснаха по водната повърхност и заплаваха като шамандури, а плувците се спираха да починат върху тях.

Съспенсът продължи на максимални обороти.

Зададе се още един - последен и най–зловещ хеликоптерен изблик. Този път бас звяраът се гмурна във водата, близко до брега, като продължи да мели с перките.

Пресяваше на ситно територията с тела като грамаден настървен окторобот.

В края на краищата - след четири часа сутринта, оцелели нямаше.

Нито в клуба, нито където и да е в радиус от километри.

В мрачното хаотично море на Робин Кеос и Кърънт Валю не е в състояние да просъществува дори остров.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички