Мариана Йотова и Ника Любецкая завладяват новогодишните партита


Мариана Йотова и Ника Любецкая завладяват новогодишните партита

5785

Звездите на "In Agency" и "Pretty Dance Hall" - Ника Любецкая и Мариана Йотова, за поредна година няма да почиват по празниците.

Двете красавици ще огласят с мелодичните си гласове коледните партита в хотел "Ястребец" в Боровец на 25, 26 и 29 декември.

На Мариана ще акомпанира талантливият пианист Момчил Атанасов, а Ника ще пее в дуо със Светльо от Expose. На Нова година Йотова ще се изяви в комплекс "Марина Кейп" в Ахелой, а Ника пък ще весели гостите на клуб "Vision" в Пловдив. Украинската балерина и певица е поканила и атрактивен балет, който ще изненада купонджиите с феерично денс шоу.

Във връзка със засиления интерес към певиците, те стартират нов проект с един от най-талантливите млади пианисти в БългарияМомчил Атанасов.

Той е от най-ярките ученици на Алис Боварян и Роберта Ганова. Изучавал е джаз пиано при маестро Живко Петров (J.P.3, БелославаМария Илиева, КариZма и др.) и е свирил с много български и европейски джаз музиканти като Калин Жечев – пиано, Стефан Цеков – барабани, Хорнел Корват – перкусия (Унгария), Васил Петров, Мелих Гюзел – китара (Турция), Мартина Фишерова и Севън Дейс – Чехия и мн.др.

Момчил е работил и в "Нова телевизия" като корепетитор и асистент вокален педагог на формата "Пей с мен", подготвяйки звездите и техните партньори за  сцената.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички