H.M.S.U. със седем back2back-a за ЧРД


H.M.S.U. със седем back2back-a за ЧРД

4901

Електронното движение H.M.S.U. организира уникално B2B Special парти по случай единадесетия си рожден ден на 23 януари, събота.

Събитието в столичния парти център "4 км"  ще представи на публиката седем чуждестранни звезди, които ще бъдат на сцена рамо до рамо с момчетата от H.M.S.U. (back2back). Гостите за рождения ден са The Panacea (Германия), Twisted Individual (Англия), Kaiza (Германия), Nocturnal (Англия), Jacky Murda (САЩ), Dub Elements (Испания) и Harris (Гърция) – фаворити в световен мащаб и все любими на българските фенове.

Билетите вече са в продажба в мрежата на "ТикетПро" и избрани магазини.

H.M.S.U. е навярно най-активното дръм-ен-бейс движение на Балканите. Започва своето съществуване през 1999 и към момента има разписани над 150 събития с тази марка. Като специални гости са участвали и над 70 международни артисти - водещи имена от световната сцена, а диджеите на организацията са приветствани гости в региона и по света. Специално за 11 години H.M.S.U. е подготвена ударна програма от 14 артисти, които ще бъдат на сцена по двама - рамо до рамо в процеса на миксиране.

The Panacea е сред най-продуктивните немски дръм-ен-бейс изпълнители с откровен индъстриъл саунд, характерен представителите на "диджитъл хардкор" вълната като Alec Empire и Atari Teenage Riot. Миксът е с дръм брейкове и мрачни бас линии, присъщи на лидерите от английската дръм школа като Ed Rush и Dom & Roland. Резултатът взривява публиката по цял свят. През 90-е диджеят работи за лейбъла Chrome, който впоследствие "превзема" и преобразява в Position Chrome като насочва изданията му в посока тежък техноиден дръм-ен-бейс. С този си подход, The Panaceа се нарежда в челните места сред майсторите на тежкия звук Raiden, Limewax и Dylan. Първото му участие в България бе на Therapy Sessions преди три години по случай осмия рожден ден на H.M.S.U. Сега той ще изпълни сет заедно с родната легенда Куух (Cooh), който не спира да мели феновете по цял свят.

Twisted Individual започва кариерата си под опеката на DJ SS и редовните издания на вечерта "World Of Drum And Bass". Парчета като "Muzik" („Wales“) и „Tooled Up!“ за "Formation Records Twisted" го нареждат сред водещите имена в областта на дръм-ен-бейсa. Хитът "Bandwagon Blues" му носи награди за най-добро парче и най-добър артист за 2003 на "Accelerated Culture Awards". Всекидневието му е запълнено с участия в цял свят и работа в студиото. В София ще помете зарибените в b2b с Konspirator.

Немецът Kaiza е основател на Trio-Music, ко-основател на "Tilt-Recordings" и "T-FREE" и собственик на лейбъла "T3K". Освен това е водещ на седмичното дръм- ен-бейс радио шоу "DMF". Отговорен е за някои от най-радикалните и безкомпромисни техно, дръм-ен-бейс и нюрофънк парчета на немската сцена, като подпалва публиката с техничните си сетове. На рождения ден ще покаже на какво е способен рамо до рамо с олдскуул фурията Mocks.   

Дуото Nocturnal дебютира през 2005 с парчето "Crater" за небезизвестните "Renegade Hardware". Тракът е в колаборация с Prolix и влиза в юбилейното издание на лейбъла "Guerrilla Warfare". Следват мелачки като "Cross The Line" (2007) за "Freak Recordings", "Paralyzed" (2007) за "PRSPCT Recordings", "Third Rail" (2006) и "Welcome To Shanktown" (2007) за "Renegade Hardware". Nocturnal имат редовни участия по партитата на "Renegade Hardware" и във вечерите с марка "Therapy Sessions" в цяла Европа. Сетовете им счупват феновете със свежа селекция от бъдещето, подправена с класиките, оформили стила на дуото. Nocturnal b2b Targy ще ви съсипят от скачане, заричат се организаторите.

Jacky Murda е сред пионерите на джънгъл музиката и несъмнено сред най-известните дъбплейт специалисти. Освен това е основател на лейбъла "Chopstick Dubplate", който издава някои от най-слушаните джънгъл парчета на артисти като RCola, Aries, Tuffist, Demolition Man, Sizzla, Terry Ganzie, General Levy, Top Cat, Tenor Fly и много други. В София ще представи новия си албум в колаборация с RCola – "Chopstick Meets River Nile". Селекцията ще бъде подсилена на макс от локалния джънглист acidtrip.

Dub Elements са вероятно най-успешните и разностранни артисти на испанската дръм-ен-бейс сцена до момента. Момчетата имат подкрепата на лидери от ранга на Spor, Counterstrike, Chris Renegade, Panacea, Audio и Vengeanze. Работят с множество лейбъли, сред които са "PRSPCT", "Algorythm", "Filthy Sanchez", "Metafiziq", "Melting Pot" и "Insekto Recordings". Парчетата им "Vandals", "Chaos", "My Hole" и "El Momento" са безспорни хитове, които можете да чуете в клубни сетове и радиоефири в цял свят. 2010 обещава на формацията много нови територии и техники. Едно от първите им участия за годината ще бъде в София заедно в b2b сет с Агоньок (Ogonek).

Harris е един от пионерите на гръцката дръм-ен-бейс и брейкбийт сцена. От 2001 е част от екипа на Funxion Crew и след завръщането си от лондонския ъндърграунд е абониран за множество събития в родната Гърция. Сетовете му са смесица от сурови баслинии и халюциногенни звуци. Вече 20 години не слиза от пулта и може да се похвали с участия с артисти от ранга на Noisia, Блек Сън Емпайър (Black Sun Empire), Тийбий (Teebee), Каликс (Calyx), Corrupt Souls, Gridlok, Vicious Circle, Голди (Goldie), Ейшън Дъб Фаундейшън (Asian Dub Foundation), Дредзоун (Dreadzone) и Zion Train. Вилнял е в клубовете в Лондон, Брайтън, Цюрих и, разбира се, София. Участвал е на фестивалите "Synch" (Гърция) и H.M.S.U. "Summer Fest" у нас. Изявата му в в София тази година ще бъде съвместно с EXo.

Първите 100 билета са на преференциална цена от 15 лв. и могат да бъдат закупени в столичните магазини: "4:20 Shop" (ул. "Пиротска" 61), "Vision" (бул. "Мария Луиза"), "Дюкян Меломан" (ул. "6-и септември" 7a), "BreakPoint" (ул. "Гурко" 72), "BreakPoint" (Мол "The Boulevard", кв. "Младост" 1A) и онлайн на www.ticketpro.bg

След това пропуските са на цена от 20 лв., 30 лв. - на място.

Възрастовото ограничение е 18+.

Повече информация - на www.HMSU.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички