Кой с кого ще се чифтоса заради H.M.S.U.


Кой с кого ще се чифтоса заради H.M.S.U.

5117

По-малко от седмица остава до специалното back2back събитие за 11-я рожден ден на H.M.S.U., на което "MySound.bg" е медиен партньор.  

Тази събота (23 януари) H.M.S.U. ще открият сезона на 2010 в столичния парти център "4 км" с разбиващата формулировка – седем дългоочаквани гост артисти, седем от най-добрите родни дръм-ен-бейс изпълнители, седем уникални back2back сета. Всичко това - в комбинация с качествен звук цяла нощ.

Партито започва в 22.00 часа, като билети от 20 лв. все още могат за бъдат закупени от мрежата на www.ticketpro.bg.

И така - кой с кого рамо до рамо и пулт до пулт на купона?

The Panacea/Position Chrome - един от най-успешните немски дръм-ен-бейс артисти с откровено индъстриал звучене и двайсет години опит на сцена заедно с DJ Куух (Cooh)/H.M.S.U., който вече трета година се утвърждава в световен мащаб като един от най-безскрупулните манипулатори на крайните звукови възприятия.

Twisted Individual/Grid Recs. и Konspirator/H.M.S.U: взривоопасна комбинация от майсторска техника на миксиране и опасни за слабите крака джъмпъп мелодии. Носете си допълнителен чифт батерии.

Kaiza - основател на навярно най-успешния нетлейбъл за дръм- eн-бейс - "T-Free", редом до Mocks, който освен че се разписа с издание за него, е твърдо решен да изведе разбиранията ни за текстеп на ново ниво.

Jacky Murda/Chopstic Dubplate е имал е удоволствието да работи с едни от най-легендарните изпълнители на рага джънгъл сцената, и acidtrip/H.M.S.U., който освен че многократно е представял музиката, сега и рамо до рамо с него и най-класическите дъброк ремикси.

Dub Elements/PRSPCT от Испания вече показа на българската публика как абстрактните бас структури подчиняват всички в периметъра на саундсистемата, а Аганьок (Ogonek)/H.M.S.U. поддържа същата линия и с лейбъла си "Metafiziq".

Nocturnal имат гордостта да издават парчета за строителите на съвременния дръм-ен-бейс от лейбъла "Renegade Hardware", които ще са на сцената с Targy/H.M.S.U. Той ще пуска и нова авторска продукция.

Funxion Crew, които оставиха ярък спомен от предните си участия в България, ще бъдат представени този път от гръцкия ветеран с над 10 години зад пулта, Harris. Гостът ще обсъди дъбстеп настроения в back2back сесия с EXo/H.M.S.U.

H.ard M.usic and S.ounds U.nited е музикално движение, целящо да разшири и полуляризира представяните от артистите на организацията музикални течения в областта на електронната танцувална музика и по-специално - дръм-ен-бейс, джънгъл, текстеп и дъбстеп. С над 160 събития в историята си и над 60 госта от чужбина, организаторите вече 11 години с постоянство и твърдост предлагат на публиката неподправено парти настроение.  

H.M.S.U. са новатори в много области. Освен с футуристичния си музикален поглед, те са и първите, които започнаха целенасочено излъчване на независимо и некомерсиално онлайн радио с бас насоченост от България; първите, които успяха да реализират ежегоден фестивал на открито (на който са основен продуцент); стоят зад първия дръм-ен-бейс нетлейбъл на Балканите; те поканиха за първи път у нас артисти, за които публиката можеше само да мечтае и дори оставиха избора на гости изцяло в ръцете на феновете; представиха за пръв път нови клубни музикални течения като техноиден дръм-ен-бейс и дъбстеп; и както изглежда - тепърва се задават още щуротии от техния лагер.

Повече информация, автоматичен бюлетин, новини и оналйн радио на: www.hmsu.org

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички