Слейър: Най-после ще видите Голямата четворка в действие!


Слейър: Най-после ще видите Голямата четворка в действие!

5056

Лично фронтменът на Слейър (Slayer) - Том Арая (Tom Araya), и барабанистът Дейв Ломбардо (Dave Lombardo), потвърдиха в първите си телефонни интервюта пред български медии, че легендарната метъл банда е в най-добрата си форма и идва насам за зверски лайв, част от първия фест "Sofia Rocks Powered By Sonisphere" 2010.

Слейър са една от групите, наричани от медиите и феновете Голямата четворка на траш метъла заедно с Металика (Metallica), Антракс (Anthrax) и Мегадет (Megadeth). Както "MySound.bg" писа, те за първи път в историята ще се качат на една сцена - само и единствено на събитията от семейството на "Sonisphere Festival".

„Правиха ми операция на врата. Имах увредени дискове и се наложи да ги отстранят. В момента имам пластина във врата. Но нямам повече болка и спазми... Благодаря, че имахте търпение. Благодаря на феновете, които знаеха за операцията ми и се молиха зa мен. Благодаря ви за добрите пожелания. Искам да ви потвърдя лично, че този път идваме и няма да има никакви отлагания повече!”, призна Том (на снимката вдясно) пред сп. "Про-Рок".

Пред "Програмата" пък Дейв Ломбардо каза: „Всички в бандата са в перфетна форма, репетираме трескаво...Нямаме търпение да ви видим. Лично обещавам да дам най-доброто от себе си за всички вас, защото знам, че обичате метъла!”

"Sofia Rocks Powered By Sonisphere" (22-23 юни) се организира от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", с подкрепата на "Savoy" – чиста водка и "MAX Telecom" – модерния оператор, със съдействието на Столична община и "Live Performance" на Националния стадион "Васил Левски".

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн билети: на www.eventim.bg  

www.becbg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички