Поети с тромпети и други екстри в Soul In Da Hole


Поети с тромпети и други екстри в Soul In Da Hole

6397

Калин Вельов с проекта си Тумбаито (на снимката), но с участието и на DJ Фуриозо (DJ Furiozo) ще се иязяват в столичния джаз-бар "Soul In Da Hole" утре.

Тези музиканти със сигурност нямат нужда от представяне. Перкусионистът и осъществената му мечта Тумбаито ще разгорещят страстите с прекрасната музика на Латинска Америка. В бенда са виртуозите Милен Кукошаров (пиано), Мартин Дойкин (бас), Стефан Кожухаров (цимбали), Калин Вельов (перкусии) и несравнимият брас тандем на Велислав Стоянов (тромбон) и Михаил Йосифов (тромпет). Нежният вокал на поета с тромпет Мартин Ташев ще гали ухото, ще се изяви и гласовитата, красива и автентична кубинска вокалистка - Долорес де ла Каридад. В акцията ще влезе и Фуриозо, който носи в своите плеъри духа на Латинска Америка.

Входът за дамите е напълно свободен, така че слагайте обувките за танци, чакаме ви, приканиха от управата на заведението.


27 май (четвъртък) Джазаница

Джазаницата ще подгреят гордостта на музикалното училище - Виктор Бенев квартет. Те ще направят първа стъпка в "Soul In Da Hole", a батковците им ще ги слушат преди да застанат пред почитателите на джаза.

Батковците - саксофонистите Хаджиев и Льолев, тромпетистът Йосифов и тромбонисът Стоянов, ще се съберат да посвирят съвременен джаз с елементи на разсъждение. Ще им помагат Дойкин (бас), Спасов (пиано) и барабанистът Бат' Венци (Романено). Започва се в 21.30ч.

Фънки уикенд

28 май (петък) The Golden Evening

Златният талант на „Soul In Da Hole” ще застъпи смяна в петъчната вечер с огромен заряд хубава музика и усмивки! Тони Златанов и неговото трио ще ни подарят фантастични изпълнения на Stevie Wonder, Ray Charles, Rolling Stones, Pink Floyd, Bonny M...Стартираме в 21.30 ч., уточняват организаторите.

29 май (събота) D’Souls

Пичовете разцепват мрака, демострирайки велики хитове на Marvin Gay, Тоwer Of Power, Joss Stone, George Duke и още легендарни имена от ерата на Мотаун! Героите на вечерта са Росен Кукошаров (вокал), Диана Гаджонова (вокал), Димитър Льолев (сакс), Ивайло Стайков (клавишни), Александър Леков (бас) , Атанас Господинов (барабани). Boarding time: 21.30

30 май (неделя) FunkY SundayS With Mr. Brown Sugar & Southwick
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички