Духът на Куба в центъра на София


Духът на Куба в центъра на София

6106

Нова серия от тематични вечери организират "Global Vision Circle" в "Beach Bar By Memento". 

Партитата ще пресъздадат в открития бар-градина “Beach Bar By Memento” в центъра на София лятната, морска атмосфера на далечни, екзотични култури – Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка.

Eто какво предстои всяка сряда до 14 юли включително:

Havana, Cuba – 23 юни

Bossa Samba, Brazil – 30 юни

ElectroTANGO, Argentina – 7 юли
 
Reggae Magic, Jamaica – 14 юли

Подобно на останалите събития на "Global Vision Circle", вечерите имат за цел да създадат цялостно преживяване, даващо „храна” за повече сетива, като се състоят от няколко точно подбрани елемента, свързани в единно цяло:

•    уникална музикална селекция, представяща в рамките на четирите вечери перлите от огромните музикални колекции на диджеите от движението – Dancing Angel и Olaija
•    визия, отваряща “прозорци” към далечните, екзотични реалности - от природните картини, през живота по улиците, до празненставата и карнавалите, на Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка
•    тематични храни и типични коктейли за телата, които просто си танцуват...

HAVANA, CUBA

Първата вечер от серията "Global Vision Nights" ще ни срещне с многоликата и разнообразна, но специфична култура на най-големия и емблематичен отстров в Карибския басейн. Куба – страната на Че Гевара и революционерския дух, на истинските ароматни пури и хубавата салса, там, където горещият тропически климат предопределя колоритния кубински лайфстайл и темперамент.

Ще се пренесем из горещите, прашни улици на Хавана, където се носят мелодични ритми на сон кубано, салса, румба и мамбо, а хората простичко и от сърце танцуват по двойки и се радват на живота такъв, какъвто е.

За автентичната атмосфера и визия ще се погрижи екипът на "Global Vision Circle", а ветеранът на латино сцената у нас - Dancing Angel, ще ни потопи с богатата си музикалната селекция в корените на кубинската музика. Там, където африканската ритмика среща европейската мелодика, за да се роди нещо ново – музиката на Куба, докосваща сърцата на милиони хора по света със своето искрено и чувствено звучене.

Очакваме ви в 20.30 в прохладната градина на бара, където може да завършите деня с освежаващо мохито, куба либре и поне един танц... за да е по кубински, поканиха организаторите.  

Вход свободен!  

"Beach Bar By Memento" сe намира на "Раковски" 106, на ъгъла с "Гурко".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички