Поли Генова. Всеки ден


Поли Генова. Всеки ден

6508

Певицата Поли Генова, чийто глас се превърна в емблематичен за ТВ7, ще представи своята нова мелодия "Всеки ден", както и видеото към нея.

Парчето е създадено специално за медията, а рефренът на „Всеки ден”, заедно с лика на изпълнителката, се върти в ефира откакто стартира обновената програмна схема на канала. Клипът ще бъде излъчен в блока „Сутрин с ТВ7” утре, 21 юли, а самата Поли Генова ще бъде специален гост в предаването.
 
Музиката и аранжиментът на парчето са дело на композитора Константин Марков, а текстът – на творческия тандем Ивъ&Петровъ. След като Марков се заема с нелеката задача да намери подходяща изпълнителка за песента за слоган на ТВ7, той се спира на именно на Поли Генова, популярна още от детските си изяви в музикалната формация Бон-Бон. Името й нашумя и около миналогодишното издание на "Евровизия", където бе сред основните фаворити за първото място от българска страна.

Младата изпълнителка се изявява също така и в новото шоу „На инат”, което се излъчва по ТВ7. Там Поли Генова е част от бенда на Дани Милев (на снимката), като всяка делнична вечер демонстрира певческите си умения в първото за България сатиричното шоу с анимационен водещ - магарето Марк О’Селски.

ТВ7 е национална ефирна телевизия, която стартира излъчването си през месец ноември 2005. От 23 януари 2010 тя започна ефективно разпространение на програмата си и освен по кабел и сателит, има ефирно покритие в 58 български града. Програмата, която телевизията разпространява, е с изключително високо техническо качество, произведена, обработена и излъчвана изцяло в цифрова среда.

ТВ7 има 24-часова програмна схема, насочена към широка аудитория и предлага разнообразен подбор на филми и сериали, висококачествени новинарски емисии и разнородни публицистични и ток шоу предавания.

Тя е и единствената телевизия у нас, която излъчва ексклузивно стартовете от "Формула 1".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички