Култовият проект DUB FX с парти в Ялта


Култовият проект DUB FX с парти в Ялта

2367

Известният проект DUB FX ще гостува като част от "Tuborg Green Fest" в столичния клуб "Ялта" на 10 август.

Шоуто ще продължи два часа, доверяват организаторите.

Австралиецът Ben Stanford, по-известен като Dub FX, и приятелката му Flower Fairy грабват хората, излизайки на улиците в редица големи градове по света и създават музика, като използват само гласовете си и 2 педала на лууп станция. Над 7 милиона души са гледали видеата им в YouTube - "Flow" и "Love Someone".
 
Тази година Dub FX и Flower Fairy тръгват на първото си официално турне "Cause & FX" заедно с гост музикантите Mr. Woodnote & The Bonobo Hobos и Cade, за да промоутират два нови албума. Триото е сформирано в Бристол, Великобритания, 2008 и се радва на небивал успех, набирайки хиляди фенове чрез YouTube и социалните мрежи.

По време на турнето Mr. Woodnotе ще представи дебютния си албум - "Winter Of Woodshed", с участието на Dub FX и Flower Fairy. Това е човекът със саксофона във видеото "Flow". Той също обича да е сред хората и да създава музика на улицата, луупвайки. В турнето се вихри и Cade – дългогодишен приятел на Dub FX от Австралия, който пее с него от детските години, а понастоящем менажира участията му.

По време на турнето Cade & Dub Fx ще представят първия си официален дуетен сингъл "Supernova Pilot" в дръм-ен-бейс звучене.

Повече информация за събитието - на:

www.yaltaclub.bg

www.tuborg.bg

www.beatnsound.bg.

Регистрираните потребители на сайта на "Tuborg" ще имат възможност да си спечелят билет.

Междувременно в същия сайт вече е активна новата музикална промокампания – "Tuborg Green Pass", даваща шанс на меломаните, споделяйки новини за любимите си музикални събития, да печелят билети за тях.

Сред тях са партитата от "Solar Summer" 2010 с участието на грандовете на електронния саунд Фейтбой Слим (Fatboy Slim), Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren), Ричи Хоутин (Richie Hawtin) и Виктор Калдероне (Victor Calderone). Промоцията не е обвързана с покупка, a само е необходима регистрация на профил в сайта.

"Tuborg" ще раздаде и музикални артикули "Bose" на трима щастливци.

Условието за спечелване на тези награди е събирането на точки (GREEN-ове), посредством споделяне на съдържание от сайта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички