Кой получава книгата за покойния Клиф Бъртън (Металика)


Кой получава книгата за покойния Клиф Бъртън (Металика)

4957

Иво Ранев е щастливецът, който ще получи книгата „To Live Is To Die” от поредната надпревара, организирана от "MySound.bg", този път в комбина с издателство "Addix", в чийто каталог е произведението.

Името на победителя бе изтеглено чрез томбола в редакцията.

Попитахме: кой авторът на „To Live Is To Die”?

Верният отговор е Джоел Макайвър.

Мнозина (Бойка Сеизова и Тончо Зашев например) се бяха заблудили, посочвайки Кърк Хамет, вероятно подведени от анонса на идеята да ви предложим няколко четива за лятото, и споменаването на фестивала "Sofia Rocks" 2010, където Металика (Metallica) бяха хедайнъри в първата вечер. Знаменитият аксмен на бандата действително участва в творбата за покойния Клиф Бъртън, но само като автор на предговора.  

Припомняме: верния отговор - при абсолютно всяко издание на "Спечели с "MySound.bg", можете да откриете в "MySound.bg"! Така че търсете, ако не знаете какъв е отговорът,  или пък сте пропуснали случайно някоя новина или текст по темата изобщо.

"To Live Is To Die" рисува откровен и интимен портрет на хеви метъл гигантa  Бъртън. Уводът е написан от Кърк Хамет – най-добрия приятел на Клиф в бандата. Авторът Джоел Макайвър е интервюирал най-близките хора на музиканта, много от които говорят за него тук за първи път.

Мислите, че познавате Гневния квартет? Помислете пак. Тази книга ще ви даде нова информация за най-съзидателния период от творчеството на една от най-големите метъл банди в света. Това е историята на един гений и една трагедия, която никога няма да забравим.

"Клиф е отговорен за най-забележителните моменти от музиката на Металика. "To Live Is To Die" е вълшебна книга. До ден-днешен ме разтърсва", признава Микаел Акерфелд от Опет (Opeth).

Спечели с "MySound.bg" продължава и в момента - имате още няколко часа да се пробвате за тридневен пропуск за фестивала "Spirit Of Burgas" 2010.

А след това очаквайте поредните изненади!

Успех!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички