Tri O Five с уникален клип, подпомагат И Аз мога


Tri O Five с уникален клип, подпомагат И Аз мога

5507

Инициативата "И Аз мога"/ I Can Too (ICT) за пореден път доказа, че може да обедини различни хора около една социална кауза.

Група Tri O Five подарява парчето си "Nowhere To Go" на организацията.
 
Именитият фотограф и режисьор Темелко Темелков, операторът Петко Лунгов и целия екип също отдават труда си безвъзмездно, правейки уникален видеоклип към песента в подкрепа на децата с увреждания.

Музикантите ще представят премиерно продукцията в Sofia Live Club от 17.30 ч. на 21 октомври, четвъртък. Те обещават цял сет с най-популярните си парчета, наред с презентацията на видеото.

Кадрите (част от тях на снимката) са стилна черно-бяла импресия, заснета през лятото в красивия крайморски комплекс Kaliakria Resort и Lighthouse Golf & Spa Resort, предоставени безвъзмездно на екипа като снимачно пространство.

Видеото е носител на кратките номера 14 15 за набиране на средства за целите на "И Аз мога". С него създателите му искат да събудят социалното съзнание на обществото чрез най-позитивния носител – музиката. А тя, както винаги при Tri O Five, e впечатляваща!

Всеки, който иска да получи парчето "Nowhere To Go", може да изпрати есемес с текст „305” на 1415 и да дари 1.20 лв. (с ДДС) за децата с увреждания.

Nowhere To Go" разказва за това, че понякога няма как да продължиш и не виждаш изход. Мечтаеш, но мечтите ти са толкова големи, че се задушаваш. Всички сме се чувствали така. Важното обаче е да продължаваме да търсим надежда. Защото има светлина, дори да не я виждаме“, споделя фронтменът Майкъл, който е автор на текста. Музиката и аранжиментът на парчето са на Антони РикевWahTony.

Сингълът излиза за първи път у нас, след като специална лимитирана серия на винил с няколко негови ремикса от имена като Mr. Clean и Soul Minority бе разпространена от американската компания Blockhead Recordings, завъртя се ексклузивно по няколко радиа в САЩ и влезе в сетовете на световноизвестни диджеи.

Клипът дава сериозни заявки за най-добър, правен в България.

Той се реализира с безвъзмездната подкрепа на екипа от професионалисти: 

- Режисьор на видеото – Темелко Темелков
- Оператор – Петко Лунгов
- Снимачна техника - Виктор Димчев (Travel TV)
- Мейкинг – Александър Осенски, Микаел Стефанов
- Стайлинг - Хубен Хубенов (моден редактор на сп. MODA)
- Модна къща Peek & Cloppenburg
- Грим - Слав (главен гримьор на марката Max Factor)
- Ivet Fashion
- Ретро кола - Иван Бояджиев
- OMV България
- Pro Cinema
- Sofia Live Club
- София Студио
- Kaliakria Resort
- Lighthouse Golf & Spa Resort

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички