Ново безплатно приложение събира музикалния бранш от цял свят на едно място


Ново безплатно приложение събира музикалния бранш от цял свят на едно място

1265

Новото безплатно мобилно приложение Jamming! Find & Play, което бе представено официално преди месец, е музикална платформа, която цели да преобрази начина, по който музикантите контактуват с глобалната музикална общност и развиват музикалната си кариера.

Jamming! Find & Play е платформа за сътрудничество, международно представяне и реклама на професионални музиканти и млади таланти, търсещи възможности и реализация, или такива, които просто търсят правилните хора, с които да осъществят музикалния си проект.

Jamming! Find & Play свързва всички в музикалния бранш - музиканти, групи, певци, музикални и изпълнителни продуценти, видео режисьори, диджеи, танцови и музикални формации, фотографи, музикални мениджъри, танцьори, актьори, композитори, текстописци, музикални училища, клубове, зали, репетиционни, фестивали и всякакви други бизнеси и услуги свързани с музиката в България и по целия свят.

Новаторското мобилно приложение е първото по рода си, което цели да даде възможност за бърз и лесен контакт с всички от света музиката, и да отвори врати към възможности в музикалната индустрия в България и чужбина. Приложението предоставя на музикантите и артистите пространство за лесна комуникация и представяне на тяхното творчество, събития  и музикални проекти. Всеки регистриран потребител може и да проумотира своите обяви, услуги, проекти, събития и концерти, както и да търси сътрудничество с други потребители в цялата мрежа на Jamming! по света. Платформата може да е много полезна и на организаторите на частни и корпоративни партита, които търсят подходящите музиканти и артисти за своето събитие.

Лилия Бонева, съосновател на платформата, коментира: "Щастлива съм че, можем да представим Jamming! Find & Play и в България. Идеята за мобилното приложение се роди сред професионалисти от света на музиката от Барселона, Маями, Париж и Мексико с главната цел да се отговори на нуждата на музикантите да контактуват с повече лекота помежду си, да намират повече възможности, както и всичко което им е необходимо в конкретен етап от развитието им. Целта ни беше да създадем нов, лесен и полезен инструмент, който да промени играта и да предостави на световната музикална общност нова, достъпна с няколко клика, "сцена" за представяне на творчество, намиране на услуги, създаване на контакти и по-лесна връзка с артисти и професионалисти от музикалния бранш отвъд границите на определена география. Платформата е направена и на български език за всички онези, за които езикът досега е бил пречка за контакт със света на музиката извън България. За мен е гордост, че българските музиканти и артисти вече имат на свое разположение инструмент за комуникация и нови възможности и най-вече, че са поставени на равна основа с музикантите от Франция, Испания, САЩ и Мексико, намирайки заслуженото си място в платформата. Надяваме се, Jamming! Find & Play, да помогне на българските музиканти да осъществяват по-лесно своите проекти и да повишат видимостта си на музикалната сцена".

Jamming! Find & Play може да изтеглите безплатно от App Store и Google Play Store.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички