17 групи за юбилея на Музикант.орг.


17 групи за юбилея на Музикант.орг.

6190

Първото издание на "Кръстопът: Фестивал на Музикант.oрг." ще се състои от 17 ч. в залата на столичния парти център "4 км" на 17 и 18 октомври, съобщиха организаторите.

Събитието е посветено на 5-годишния юбилей на Сдружение "Музикант.орг." и на едноименния форум, в който над 15 000 музиканти всеки ден обменят информация, творят, представят своите интерпретации, запознават се с нови изпълнители и анонсират концертите си.

Артистите, които ще се изявят, ще свирят 100 % авторска музика, с което "Кръстопът: Фестивал на Музикант.орг." се превръща в един от малкото български фестивали, в които креативността на музикантите - автори и изпълнители ,е приоритет.

В двете вечери на сцената ще излязат: Уикеда, Седем, Балканджи, Немо, Силует, Интегра, Fat White Chiefs, Dubotur, Ер голям, Extazia, Mid Night Sun, трио Чудо, Оги 23, Liquid Pension, Maze, End Оf Pain, Progression.

Около централната тема „рок” те ще представят разноцветни вариации от ска и реге до фънк, и от етно рок до по-твърдите жанрове.

Организаторите планират високи децибели, кръстопът от жанрове и звуци, програма - колоритна на подаръци, както за публиката, така и за групите.

Повече информация за събитието на: www.bgmusic.eu

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички