BritSpotting! Безплатно парти в Строежа навръх Никулден


BritSpotting! Безплатно парти в Строежа навръх Никулден

5285

Брит поп парти ще се вихри в столичния клуб "Строежа" от 21.00 ч. на 6 декември, неделя.

Входът е свободен.

Купон с такъв саунд веднъж на три месеца - рядко, но качествено - доведе до резултата брит поп, инди, шейсетарски моуд бийт, уейв, пънк и електроклаш и други сродни на тях да се събират накуп, без да си пречат, според ShakerMaker, главен инициатор на вечерта, посветена предимно на музиката от Острова.

"С наближаването на празниците, съвсем естствено ни се иска да има повече поводи да послушаме хубава музика и да пийнем нещо качествено в приятна компания. Именно тук на помощ идва съвсем новото  издание на тематичните партита в "Строежа", обеднени с името "BritSpotting", като този път на борда се качва и новият ни спонсор - "Beefeater London" - любим джин на кралица Елизабет Втора", пояснява той.

Британският рок заедно с всичките му последователи от 60-е години насам е явление, което заразява вече десетилетия наред не само поданиците на Нейно Величество, а и дестинации, излизащи далеч извън пределите на Англия - от Канада и САЩ, чак до далечна Австралия. Стилът се развива и до днес, като наред с типичния китарен саунд, познат ни още от Битълс, преминал през бунтарството на пънк и мод движението и рушащата установените норми и политически системи брит поп вълна, в наши дни той започва да включва все по-разнообразни и интересни електронни аранжименти. Инди не звучи мъсно тогава, когато добрият вкус и талантът взимат превес над позата и самоцелния имидж, а именно добрият вкус ще бъде на почит на веселбата.

"Оставете пълнения шаран на масата и нека заедно да потанцуваме под звуците на най-доброто, което британската сцена и производните й имат да ни предложат за времето от 60-е години до днес. Входът е свободен, но тъй като Коледа наближава (понякога поводите са хубаво нещо), дарявам целия си, макар и скромен хонорар от партито, на добра кауза, подпомагаща децата в неравностойно положение. На входа на клуба ще има кутия за дарения и от сърце моля всеки, който има дори минимална възможност, да помогне, с каквото може. Get on your dancing shoes!", прикани ShakerMaker.

Още на: www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички