Bulgarian Live Music събра над 16 000 фенове с концертите на Helloween, Hammerfall и Godsmack през октомври


Bulgarian Live Music събра над 16 000 фенове с концертите на Helloween, Hammerfall и Godsmack през октомври

1632

 Два изключителни концерта, организирани от Bulgarian Live Music,  развълнуваха рок феновете този месец.

Огромен успех постигнаха изявите на родна сцена на немската метъл група Helloween (напоителен репортаж на Албена Цолова-Бета - ТУК) и американците Godsmack, които се завърнаха в България за поредните незабравими рок шоута и събраха над 16 000 души в столичната зала "Арена Армеец".

Във вторник на софийската рок сцена стъпиха легендите от Godsmack, а препълнената зала отново показа, че е най-добрата публика в света, по думите на самия Sully Erna (на снимката). Заедно с него 10 000 фенове пяха най-големите хитове на бандата, сред които "Whatever", "Voodoo" и музикалната емблема на групата - "I Stand Alone". Родната публика стана свидетел и на специална премиера на "Surrender" Тя е първият сингъл от предстоящия 8-и студиен албум на Godsmack "Lighting Up The Sky", чиято премиера се очаква през февруари. Сред изненадите в шоуто бяха изпълнение на пиано и впечатляващ Drum battle, в който се впусна вокалистът Sully Erna. Шумните аплодисменти върнаха Godsmack на сцената за цели 4 песни, които изпълниха на бис за най-любимата си публика от цялото турне.

Две съпорт банди вдигнаха настроението в залата, преди хедлайнърите да взривят сцената. Grande Fox от Гърция и родната група Hellion Stone представиха най-добрите си песни, които поставиха страхотно начало на успешния концерт.

Още - ТУК

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички