Бунт по време на празници - "Rebel God" e неколедният сингъл на Me And My Devil


Бунт по време на празници - "Rebel God" e неколедният сингъл на Me And My Devil

1391

Me And My Devil изпратиха 2021 година с новата песен "Rebel God".

Седмият сингъл на супергрупата е неколедна история за бунт, буден ум и революция на съзнанието и излезе с видеоклип с кадри от лайв изпълнения на бандата. "Rebel God" е поредното парче от пъзела със стилово разнообразие, част от предстоящия дебютен албум на Дяволите, който вече e напълно готов за официална премиера тази година.

"Rebel God" е първият трак, който направихме заедно като група. Беше идея, с която да запалим вътрешния си бунт, за да излезем от зоните си на музикален комфорт. Запали ни за всичко, което сте чули от нас досега, и за всичко, което предстои да чуете. "Rebel God" e всеки един от вас", споделят рокаджиите.

Бандата остава вярна на посоката си да предлага различни сингли, които не следват обща концепция, а цели да предложи музикално пътешествие сред мелодични рифове, тежки бийтове и изненадващи вокални линии. 2021 беше знакова за четворката, която взе участие на фестивалните сцени на Muzic Daze и "Капана фест" и закри първия ден на инди събитието Rebel Rebel. Групата успя да натрупа близо 18К онлайн стрийма и сериозна фен-база без нито едно клубно участие.

Продуцент на видеото към "Rebel God" e Projector Plus, а режисьор – Ангел Каспарянов. Текстът е на Надя Здравкова, с която квартетът работи по лириките за целия албум.

Me And My Devil са Васил Първановски (китари, вокали), Ангел Каспарянов (вокали), Мартин Стоянов (бас) и Деян ДрагиевДаката (барабани).

@YouТube Me And My Devil

"Rebel God"

Music: Me And MyDevil
Mix: Васил Първановски, Мартин Стоянов
Mastering: Васил Първановски
Текст: Надя Здравкова 
Press & Bookings: Projector Plus

Снимка: Орлин "Orleff" Николов

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички